Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o bombě v kufříku, lásce a mladíkovi, který se připlete do cesty nájemným zabijákům. Středoškolák Matt se v žertu chystá stříkací pistolí ?zastřelit? spolužačku Jenny. Souhrou okolností se ve stejnou chvíli skuteční zabijáci chystají zabít jejího otce Arthura, který zpronevěřil peníze svého zaměstnavatele. Je z toho zmatek, do něhož se zapletou nejen policisté a tajní agenti FBI, ale také Mattův otec Eliot, který se okamžitě zamiluje do Arthurovy manželky. Aby toho nebylo málo, objeví se v domě kufřík s jadernou bombou, který Arthur omylem obdržel od ruských obchodníků se zbraněmi. Statečný Eliot pronásleduje padouchy s bombou až do letadla a nad mořem se mu podaří nebezpečnou výbušninu zlikvidovat. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po dnešním shlédnutí musím své hodnocení vylepšit na pět hvězdiček, protože od komedie očekávám, že mě rozesměje a teď se pochechtávám ještě při psaní tohoto komentáře. Herecké obsazení i podané výkony byly přímo luxusní a hlášky z tohoto filmu mluví samy za sebe: "Snaku, myslím,že jsem zaslech tichej alarm." Snímek je plný skvělých postav, vůbec nemůžu říct, že by mě některá bavila víc než ostatní a z příběhu jako takového jsem úplně nadšený. Jediná věc, kterou nechápu, je důvod, proč jsem dal filmu před časem jen čtyři hvězdičky. Asi jsem tehdy nebyl ve své kůži. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Docela vtipná komedie, která dokázala leckterými velice absurdními momenty opravdu pobavit. Nájemní zabijáci prostě neměli chybu, stejně tak i halucinogenní ropucha sedící na psích sucharech, a samozřejmě i amatérští zlodějíčci, ale těch absurdních postaviček a situací zde bylo tolik, že jsem se ani skoro nestihl dosmát jednomu vtípku a už tu byl hned zase nějaký jiný. Měl bych se asi omluvit, že jsem filmu příliš nedůvěřoval (možná mám jen nedůvěru k filmům s Timem Allenem), protože tohle opravdu dokázalo královsky pobavit. Absolutně jsem nevěděl, co od toho čekat, ale nyní nelituji, tahle absurdní komedie opravdu stála za to. A co je nejvíce potěšující, mí dva méně oblíbení herci, DJ Qualls a Tim Allen, zde zahráli docela dobře a ani mi nikterak nevadili, film totiž neměl vysloveně nějakého hlavního hrdinu, a to je asi na něm to nejzajímavější, že každá postava dostává zhruba stejný prostor a každá z těch postav dokáže být vtipná. V tom je síla této komedie a v tom je toto dílo jedinečné. A nejlepší je, že vlastně jednotlivé události na sebe vážou další události a ten kolotoč pak už nejde absolutně zastavit. Tohle není jen tak nějaká komedie, ale velice solidní zábava, s kterou čas velmi příjemně plynul a která nikterak nenudila. A z toho důvodu uděluji kvalitní čtyři hvězdy. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Lepších 70%. Byla to taková šílenost, až to bylo sakra vtipné. Sled naprosto absurdních situací, přehršel šílených lidí a obrovské množství pekelných hlášek z toho udělalo vynikající komedii. Jde vidět, že od začátku to bylo točeno s neskutečným nadhledem. Protože pokud ne a chtělo by se to tvářit jako nějaká "seriózní" komedie, tak by to dopadlo katastrofálně. Ale tady je od začátku jasné, že je to tak absurdní a na nic si to nehraje, že je to prostě vtipné. A i plejáda známých herců svědčí o to, že si to prostě šli užít. A povedlo se. Několikrát jsem se fakt šíleně zasmál, spoustu krát normálně a párkrát jen pousmál. Celek výborný! Tohle se povedlo! Howgh! ()

Profík 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si neklade žádný vyšší cíl, než pobavit, ale to se mu daří náramně. Možná bych bral i pár minut navíc, ale i na tak krátkém prostoru stačí pobavit a zase rozhodně nemá čas nudit. A obsazení je lahůdkové a v neposlední řadě to ženské je okouzlující, včetně Janeane Garofalo, která je tu asi nejvíc sexy ze všech svých rolí. 90%. ()

Lumpus 

všechny recenze uživatele

Big trouble se nekonááá je to velmi střeštěná komedie která neosloví všechny ale jako ůlet je to celkem bezkonkurenčí(to kecám ale to je jedno)velmi se mi líbilo a díky tomu dávám jednu hvězdu navíc od předtím zamýšleného počtu že nakonec vybouchne atomová bomba i když jen v moři ale je to pěkný efekt :-D ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Arthur Herk (Stanley Tucci) si pri svojich halucináciách predstavuje producentku a herečku Marthu Stewart, v knihe si predstavoval Elizabeth Dole (bývalá ministerka dopravy Spojených štátov). (Arsenal83)
  • Interiérové ​​zábery kancelárskej budovy Miami Herald boli skutočne natočené v Miami Herald. Štáb mal k dispozícii priestory po niekoľko hodín vďaka Daveovi Barrymu, autorovi predlohy, ktorý vtedy pracoval pre Herald. (Arsenal83)

Reklama

Reklama