Reklama

Reklama

Přepadení ve vzduchu

Trailer

Obsahy(1)

John Cutter je bývalý příslušník protiteroristické jednotky, který provádí školení leteckého personálu pro případ únosu letadla. Po tragické události, kdy nedokázal zabránit vraždě vlastní manželky, odešel ze služby a nyní po dlouhém váhání přijal nabídku svého přítele Slye Delvecchia, aby nastoupil na pozici šéfa bezpečnosti u velké letecké společnosti. Na své jmenování odlétá do Los Angeles stejným letadlem, kterým je bez vědomí pasažérů přepravován v doprovodu dvou agentů FBI chladnokrevný zločinec Charles Rane. Ten má na palubě několik kompliců, kteří ho krátce po startu osvobodí a letadlo unesou. Cutter, který je v době přepadení na toaletě, unikne pozornosti teroristů a podaří se mu upozornit policii. Vzápětí zneškodní jednoho z únosců a vypustí palivo, čímž teroristy přinutí k přistání na nejbližším letišti. To je však pouhý začátek dramatického střetnutí mezi osamělým Cutterem a nelítostnými teroristy. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na Wesleyho Snipese a tajně jsem doufal, že mě konečně překvapí a objeví se v nějakém povedeném akčňáku. Bohužel zase nic. Přepadení ve vzduchu je ve své podstatě strašně nepovedený film, který je v první řadě šíleně nudný a absolutně bez nápadu. Z herců mě nezaujal prakticky nikdo, největším zklamáním pro mě byl asi hlavní záporák, ten mi vážně nesedl, byť je teda řádně slizký a nechutný. Snímek je ve všech ohledech průměrný, logika jde většinu času stranou, pro mě velké zklamání. 4/10. ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Tu sú snáď všetky hlúpe stereotypy, ktoré možno nájsť v akčných filmoch. Počnúc hlavným hrdinom - expert medzi expertmi, teraz mimo službu, lebo prišiel o manželku. Nechýba lokálny šerif - blbeček a jeho podriadení, čo sú tu vykreslení ako totálny hlupáci. Teroristi majú x možností ako vyšachovať hlavného hrdinu, ale ich geniálny šéf na to nie a nie prísť.......... Ten zoznam by bol dlhý ale je zbytočné tu rozoberať všetky. Jediné pozitívum je fakt asi W. Snipes........... ()

Reklama

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Dobrý den, jmenuji se Kevin Hooks. Chtěl bych natočit nějáký film... Vy, že mě neznáte, jak je to možný... Ale něco by se určitě pro mě našlo. Beru cokoliv, aspoň mi to dá nějáký prachy. Koho bych tam chtěl? Je mi to jedno. Wesley Snipes? To mi nic neříká a Tropická horečka už vůbec ne. Tak jo, beru. Aspoň nějáká hvězda. To by mi mohlo vydělat ještě víc. Cože? Ne, vůbec se nechci ztrapnit, chci jen natáčet. Ha, jakej druhej Ed Wood? Já? Ale jděte, já vám to ukážu, jen počkejte. A jak se to bude jmenovat? Passenger 57? Super, název zní zajímavě. Beru, díky. Naschle. Uvidíme se na premiéře. Cože? vy u toho bejt nechcete? Jakej trapas... (Úryvek z rozhovoru o vytvoření filmu Přepadení ve vzduchu) ()

Sign 

všechny recenze uživatele

No, tak rozhodně jsem viděl lepší filmy s Wesley než tento, Bruce jaksi moc neznám a ani jej nevyhledávám takže ohledně mne nebyl zas tak špatný ale nevím proč, připadalo mi že dost přehrává než hraje, film byl velice průměrný, pro některé až podprůměrný, hlavním plusem filmu je Wesley a to že film má jenom hodinu a čtvrt nato jaky má scénář a jeho provedení, kdyby ve filmu nehrál můj oblíbeny Wesley tak bych mu dal snad i jen 2 hvězdičky ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Wesley je fajn ale ked nahana upirov, slaby scenar mu tu velmi nepomaha, slabe aj na 90te roky, vela nedotiahnutych scen, bitky hrane je to vidiet, ze je to umele. Film zhliadnuty pre Elizabeth Hurley ktora si tu zahrala zaporacku v podobe letusky s velkou pistolou s tlmicom pobehuje po lietadle, vela priestoru nedostala. Taka retro oddychova nahanacka na nedelny podvecer. Snad jedna hlaska stojaca za povsimnutie, utekajuci terorista v zabavnom parku pllnom asi 150tich ludi a velitel zahlasi: "chlap s modrymi gatami a bledym sakom-najdete ho!" ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Letoun, ve kterém se děj filmu odehrává, je třímotorový Lockheed L-1011 TriStar. (Foxhound#1)
  • Německá verze filmu byla sestříhána tak, aby získala rating 16. (Cheeker)
  • V televizní verzi jsou některé scény navíc. (Cheeker)

Reklama

Reklama