Reklama

Reklama

Happy Tree Friends 1 - První krev

(video kompilace)
  • USA Happy Tree Friends: Volume 1: First Blood
všechny plakáty

Obsahy(1)

První díl zabijácké klasiky... PRVNÍ KREV Happy Tree Friends jsou roztomilá plyšová zvířátka, jejichž každodenní dobrodružství končí katastrofou. Nezáleží na tom, jak nevinně jejich den začíná, ale vždycky končí ublížením na zdraví nebo smrtí. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Několik málo epizodek má nápad, ale čím déle se na to dívám, tím míň mě to baví, navíc některé situace mi přišly už na dolní hranici nechutnosti, co následuje potom, pro to neznám slovo... Itchy a Scratchy nebo třeba Kennyho umírání jsou rozhodně mnohem nápaditější a jestli se to dá říct, tak i laskavější ;-) ()

Sovice 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že tohle jsem psychicky nezvládla. Nechutnost tohoto filmku je skutečně přehnaná a vedla mě k tomu, že jsem film musela vypnout a uklidit někam hodně hluboko do mé DVD skříňky a příležitostně věnovat mému patnáctiletému bratránkovi, kterého podobné zvrhlosti baví. Ke zkouknutí je třeba opravdu hodně silný žaludek. Jednu hvězdičku dávám tvůrcům za to, jak reálné jsou útrpné pohledy mordovaných zvířátek. Ještě teď některé jejich výrazy vidím ve svých nočních můrách... ()

Reklama

Honza dAve 

všechny recenze uživatele

Několik roztomilých pastelově barevných zvířátkových postaviček, které by klidně mohly zdobit stěnu v mateřské školce ... a jejich krev, krev, vnitřnosti, kosti, krev, mozky, krev, oči, krev, krev .... . Poměrně rychle se dezintegrující těla zvířátek jsou dost brutální a brutálně vtipná. Neotřelý nápad, ale jeden a tentýž příběh vás podruhé už nepobaví. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám na všechny ty neuvěřitelně brutální dětské hry které jsem kdy absolvoval. S mírnou nadsázkou mi je autoři snímku připoměli. Nechci se pouštět do nějakých hlubokých psychologických sond či paralel,ale představte si místo těch rozkošných plišáčků neméně roztomilé dětičky na pískovišti.....,což by žádný cenzor asi nerozdýchal. Dávám 70%. Dal bych klidně i 80%,ale nešlo by na DVD dát tu vtíravou znělku jen na začátek a konec? ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, něco tak odporného jsem snad nikdy neviděl, kreslený slasher, něco jako Noc s nabroušenou břitvou pro malé dětičky? Ironie je v tom, že Happy Tree Friends původně vznikl jako protest proti zabíjení zvířat ve filmech (nebo něčemu takovému). Ještě než vůbec stačíte setřít krev z první scénky, chrlí se na vás další, o dost brutálnější vraždy nebohých zvířátek. Nechápu jak takový sled přiblblých epizod, z nichž nápad má jen nepatrný zlomek z nich, mohl dosáhnout tak vysokého hodnocení jako je 90%, lidi, vzchopte se, vždyť místo pěti hvězdiček bychom měli pořádat protestní akce :) Pokud na tohle necháte dívat svá dítka, nedivte se, až je najdete s rozdrceným domácím mazlíčkem v náručích... :) ()

Zajímavosti (2)

  • Příběhy byly původně kresleny pro internet, kde si svou premiéru odbyli v roce 2000. Teprve pozdějI byly vydány na DVD. (Terva)
  • Podle seriálu byla vytvořena také počítačová hra, která nese název „Happy Tree Friends: False Alarm“. (Terva)

Reklama

Reklama