Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý a energický Chuck Barris, který se soustředí na svou vrcholnou kariéru v rozvíjejícím se televizním průmyslu, je sledován podezřelou postavou, která ho rychle vláká do uzavřeného a nebezpečného světa CIA. Zatímco se Barris dostává na výsluní jako dynamický televizní producent – díky tak netradičním a oblíbeným pořadům jako jsou The Newlywed Game či The Gong Show, které sám uvádí i moderuje – pravidelně provádí nájemné vraždy pro vládu Spojených států. Jak sledovanost jeho pořadů roste, Barrisův život se začne vymykat kontrole poté, co zjistí, že se sám ocitl na černé listině CIA. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (305)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ak Charlie Kaufmann, tak Michel Gondry, alebo Sike Jonze. Ak George Clooney, tak ako herec. Ak charizmatická hlavná postava, tak nie Sam Rockwell. Clooney mi ako režisér nevyhovuje. Niekoľkokrát som vypadol ako divák z deja (to je Kaufmannovská metafora). Ale milujte svojho obľúbeného režiséra. Aj keby ním bol práve Clooney. Ja ich milujem už viacerých, on tam zatiaľ chýba. VIDENÉ ZNOVA: Toto je film pre odrastlejšie publikum a tým pádom beriem v podstate všetko napísané späť. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Clooney dokazuje, že režírovat umí a že je rozhodně velkým příslibem do budoucna. Působivá vizuální stránka je jedním z hlavních aspektů skvělé atmosféry snímku, zato délka stopáže jedním z hlavních záporů. Kaufmanův tradičně výborný scénář je podpořen výtečnými hereckými výkony. Překvapivě po dlouhé době solidně zahrála i Drew Barrymore a tak nezbývá než-li se nechat vtáhnout do této životopisně mystifikační hříčky v kabátu zdánlivě obyčejného dramatu. ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco hodně filozofického, ale tenhle film je opravdu vtipný jemným ironickým humorem, který rozesměje každého, zvlášť scéna kde vystupují Dammon a Pitt nebo ta, kde kde Hauer s Rockwellem táhnou východního agenta do žigulíku a z okýnka koukají nohy z běžkami. Ovšem i celková myšlenka ukrytá spíš v druhém plánu je rozhodně zajímavá. Neuvěřitelné, že je to podle skutečného příběhu! ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Mám rád dobrý "biftek". Zvlášť rád si ho dám v restauraci, kterou mi doporučí moji známí se stejným zažívacím traktem. Tenhle "biftek" měl všechny náležitosti včetně přílohy a nádherné oblohy, ale ... přestože vypadal skvěle, vařil ho skvělý kuchař a přinesl mi ho zručný číšník, nebylo to "ono". Je to prostě tak - někdy vám nesedne ani velká lahůdka :) ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že s filmem je to jako s jídlem. Když přidáte jednu ingredienci navíc, a to platí i pro něco hodně delikatesního, tak docela dobře uvaříte blaf. Takhle jsem to viděla celý film - že se tam těch chutí pere nějak moc. Na druhé straně za něco, co má takovou invenci, mi přijdou 3* málo, ale pokud si odmyslím Sama Rockwella - herce, který není manekýn, ale hrát sakra umí - tak ........ no raději si ho odmýšlet nebudu. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (20)

  • V jedné scéně uvádí průvodkyně, že má nejraději Rosemary Clooney, což je jméno režisérovy tety - famózní jazzové zpěvačky. (Nosdrolomo)
  • CIA popřela, že by pro ně Chuck Barris kdykoliv pracoval. (don corleone)
  • David O. Russell dostal nabídku režírovat snímek, avšak odmítl ji se slovy, že film je "o chlápkovi, co šuká, a všem říká, jak střílí lidi do hlavy". (don corleone)

Související novinky

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

19.08.2021

Román Anglický pacient spisovatele Michaela Ondaatjeho se dočká nové, tentokrát televizní adaptace. Tu chystá stanice BBC, která zaúkolovala scenáristku Emily Ballou (Taboo, The Turning), aby seriál… (více)

Reklama

Reklama