Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý a energický Chuck Barris, který se soustředí na svou vrcholnou kariéru v rozvíjejícím se televizním průmyslu, je sledován podezřelou postavou, která ho rychle vláká do uzavřeného a nebezpečného světa CIA. Zatímco se Barris dostává na výsluní jako dynamický televizní producent – díky tak netradičním a oblíbeným pořadům jako jsou The Newlywed Game či The Gong Show, které sám uvádí i moderuje – pravidelně provádí nájemné vraždy pro vládu Spojených států. Jak sledovanost jeho pořadů roste, Barrisův život se začne vymykat kontrole poté, co zjistí, že se sám ocitl na černé listině CIA. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (305)

k212 

všechny recenze uživatele

Vlastně to ani není komedie, ale někdy na tváři dokáže vyloudit podivně pokřivený úsměv nebo snad úsměšek? Forma pseudodokumentu sice není novátorská, nicméně velmi funkční, herecké výkony jsou skvělé (jen mě trochu děsí ten kroužek neustále se opakujících herců v režii Sodenberga a Clooneyho). Prostě lehce úsměvná - lehce mrazivá podívaná, která se tváři jako nezávislý experiment, což mu ostatně sluší. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ak Charlie Kaufmann, tak Michel Gondry, alebo Sike Jonze. Ak George Clooney, tak ako herec. Ak charizmatická hlavná postava, tak nie Sam Rockwell. Clooney mi ako režisér nevyhovuje. Niekoľkokrát som vypadol ako divák z deja (to je Kaufmannovská metafora). Ale milujte svojho obľúbeného režiséra. Aj keby ním bol práve Clooney. Ja ich milujem už viacerých, on tam zatiaľ chýba. VIDENÉ ZNOVA: Toto je film pre odrastlejšie publikum a tým pádom beriem v podstate všetko napísané späť. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Charlie Kaufman a jedna z jeho Confessions of a Sick Mind, i když Clooney ji v tomto případě údajně změnil k obrazu svému. Apropo, pan režisér předvede spoustu skvostných nápadů (rošáda šálků, znečištění bazénu ze skákacího prkna), některé naopak vyšumí do šedivého ztracena, nicméně v něm už začala doutnat ta posedlost TV vysíláním, prostřednictvím které o tři roky později tak brilantně popřál dobrou noc a hodně štěstí. Co něco podobného natočit i u nás? Třeba takový Saša Hemala jako nelítostný zabiják BIS na volné noze… ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Vynikající psychouš s výrazem pošuka ve filmu řekl: "Jmenuji se Charles H. Barris, zaplnil jsem éter ohlupující infantilní zábavou". Neboj Chucku, tento druh zábavy je jak nájezd potravinových molů - nezničitelný! Však se těší značné oblibě tuším dodnes, k nám taky dorazila a přijdou další... Nicméně vyzdvihuji výkon Sama Rockwella, který předvedl šílenou Gong Show za slabší sukundace hvězd v druhořadém postavení, bez šance jej převýšit a dobrou volbu hudby. Ještě jeden výrok stojí za přemýšlení: "Nietzsche řekl: Kdo sebou pohrdá, stále si sám sebe váží jako někoho, kdo může pohrdat". ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

Prvé, čo som videl od Georgea Clooneyho, bol jeho druhý film (Good night and good luck), tekže jeho debut som išiel pozerať s istou dávkou skepsy . . . ale ostal som až mrazivo ovalený a prekvapený. Na debut to je teda sakramentsky dobrý film. Kto by bol kedy povedal, že vo fešákovi Clooneym začínajúcom v Pohotovosti sa schováva taký režijný potenciál. Treba však uznať, že hlavným základným a pevným kameňom filmu je geniálny scenár Charlieho Kaufmana a tiež veľmi príjemné herecké výkony. Skrátka, naozajstná filmová lahôdka a veľké plus pre Georga, ktorý si tým u mňa napravil reputáciu po trochu nudnom G.N.a.G.L. (aj keď to chronologicky nesedí, ja viem) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (20)

  • CIA popřela, že by pro ně Chuck Barris kdykoliv pracoval. (don corleone)
  • Scenárista Charlie Kaufman nebyl spokojený s tím, jak George Clooney s jeho scénářem ve filmu naložil. Nevyhovoval mu ani konec filmu. Prozradil to v roce 2004 v rozhovoru pro časopis Arena. Posteskl si také, že spolupráce s režiséry Spikem Jonzem či Michelem Gondrym vypadala úplně jinak, než právě s Clooneym. (mnx)
  • V závěrečných titulcích jsou camea Brada Pitta a Matta Damona popsána jako „svobodný mládenec Brad“ a „svobodný mládenec Matt“ („Bachelor Brad“ a „Bachelor Matt“). (PhillM.)

Související novinky

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

19.08.2021

Román Anglický pacient spisovatele Michaela Ondaatjeho se dočká nové, tentokrát televizní adaptace. Tu chystá stanice BBC, která zaúkolovala scenáristku Emily Ballou (Taboo, The Turning), aby seriál… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno