Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý a energický Chuck Barris, který se soustředí na svou vrcholnou kariéru v rozvíjejícím se televizním průmyslu, je sledován podezřelou postavou, která ho rychle vláká do uzavřeného a nebezpečného světa CIA. Zatímco se Barris dostává na výsluní jako dynamický televizní producent – díky tak netradičním a oblíbeným pořadům jako jsou The Newlywed Game či The Gong Show, které sám uvádí i moderuje – pravidelně provádí nájemné vraždy pro vládu Spojených států. Jak sledovanost jeho pořadů roste, Barrisův život se začne vymykat kontrole poté, co zjistí, že se sám ocitl na černé listině CIA. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (305)

kinej 

všechny recenze uživatele

Podle mého je Confessions of a Dangerous Mind zatím nejslabší kaufmanovka. Možná, že je to tím, že se musel držet knižní předlohy. Na rozdíl od ostatních Kaufmanovek zde chyběl humor. Ale u Kaufmana člověk nikdy neví, co chce vlastně říci. Clooney odvedl docela dobrou práci a přizval si i kámoše z Ocean´s Elewen. Schizofrenní není bohužel jen hlavní hrdina, ale i celý film. ()

ad-k 

všechny recenze uživatele

Rafinovaná filmová hra a důkaz, že George Clooney je za režirérským křeslem možná mnohem zajímavější než coby herec (aniž bych kritizoval). Ano, je to trochu emocionálně prázdné, chladné, nesourodé, nám Evropanům v určitých ohledech i vzdálené, alespoň pro mne, ale to neberu jako velké prohřešky a koneckonců jistá netečnost skutků byla myslím i úmyslem. Vrcholem je pak pro mé oko i sluch Beethoven (při poslechu se rozkládám na částečky) a čaj/káva o páté... a kdo má schopnou fantazii, myslím že nalezne ve filmu i prvky absurdní komedie. 70% ()

Reklama

Tomco 

všechny recenze uživatele

je jasne, ze spojenie charlieho kaufmana a georga clooneyho predznamenava uspech. prvemu to slape s perom v ruke, druhy je sikovny herec a hlavne zaujimavy reziser..k milujte svojho zabijaka som sa dostal az teraz a musim uznat, ze ide o podareny kusok. sam rockwell je fakt vyborny a po cely cas sa je na co pozerat. pre mna pevnych 80% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou vzniká životopisů jako máku...ať už známějších či méně známějších osob, které dokázali zapůsobit na svět kladně, ale i záporně. To samé se objevuje i zde...příběh muže, který vytvořil první Reality Show a nasbíral si plno oblíbenců, ale i odpůrců...ať tak nebo tak jeho pořad mu televize zrušila a on byl donucen pracovat přesněji řečeno zabíjet jako tajný agent CIA. Začátek je trochu nudný, ale po půl hodině, kdy se objeví George Clooney se to celkem slušně rozjede a chvilkama i nečekaně pobaví a rozhodně velice zaujme příběh toho muže. --- Vítěz je ten kdo si dokáže nevystřelit mozek...dostane ledničku. ()

verbst 

všechny recenze uživatele

Tak a mám kompletního Cooneyho shlédnutého. Teda jako režíséra. A musím vám říct, ze tří filmů, jsem neviděl ani jeden špatnej. Ten člověk nejen, že umí perfektně hrát ale umí i točit. Ale teď k filmu: Sam Rockwell tu kouzlil! Hned od začátku jsem mu fandil, a on blbec začne pracovat pro CIA... Ale to byl teprve začátek! Drew jsem vůbec nečekal,a střihla si asi nejlepší roli své kariéry. Clooneyho agent byl k sežrání. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (20)

  • V závěrečných titulcích jsou camea Brada Pitta a Matta Damona popsána jako „svobodný mládenec Brad“ a „svobodný mládenec Matt“ („Bachelor Brad“ a „Bachelor Matt“). (PhillM.)
  • Režisér George Clooney komentoval obsazení určitých vedlejších roliček: "Brad Pitt a Matt Damon jsou tam jako vtípek. Ale ne samoúčelný, pasují tam. Děláme si tak trochu srandu i sami ze sebe. A ten třetí soutěžící, to je J. Todd Anderson, který nám kreslil storyboardy. Bůhví jak dlouho jsem se snažil vykoumat, koho do té role obsadit, a pak mě napadl on. Zavolal jsem Joelovi a Ethanovi Coenovým, pro které taky kreslil a kteří mu dali malou roli ve Fargu, a ti povídali: 'No, proč ne, ale nebude to jednoduchý, protože není herec a navíc je tlustej a prudí.' Takže jsme tu postavu ještě trochu poupravili a z konkurentů, které v soutěži porazí, udělal Brada a Matta, aby to bylo ještě bizarnější." (NIRO)

Související novinky

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

19.08.2021

Román Anglický pacient spisovatele Michaela Ondaatjeho se dočká nové, tentokrát televizní adaptace. Tu chystá stanice BBC, která zaúkolovala scenáristku Emily Ballou (Taboo, The Turning), aby seriál… (více)

Reklama

Reklama