Reklama

Reklama

Šest pohřbů a jedna svatba

  • USA Very Bad Things (více)
Trailer

Obsahy(1)

Svatba s milovanou ženou je úžasná věc, oddaní kamarádi taktéž. Co zlého se může stát? Jediné, po čem Kyle touží, je vzít si krásnou Lauru. Trochu panovačná a vše kontrolující Laura zase touží po pohádkové svatbě. Dříve než si milenci před oltářem řeknou své ano, je třeba rozloučit se se svobodou... Pět kamarádů naplánovalo divokou jízdu v Las Vegas - hudba, alkohol, drogy, rozbitý nábytek... Náhodná smrt odstartuje sérii vražd - kamarád proti kamarádovi, bratr proti bratru, manžel proti manželce... Události berou rychlý spád. Z děje čiší vtip, ironie, nadsázka. Dokáže člověk, kterého žene strach, opravdu jít přes mrtvoly? Originální, drsný a provokativní thriller s prvky nejčernějšího humoru, nečekanými zvraty a napínavými scénami spojuje tarantinovský styl s paradoxním humorem filmu Mělký hrob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

RXP 

všechny recenze uživatele

Keď je vonku zlé počasie a nálada na bode mrazu, neexistuje lepší recept ako pustiť si dobrú vybijanú. Dobre že som pohrdol zápasom MS v hokeji a pozrel som si match tohto už klasického filmového športu. Telá sa začali hromadiť, začalo to mŕtvou striptérkou a skončilo kto vie kde a mne bolo po chvíli jasné že hrdinovia z vo štvorici po opici ešte celkom dobre dopadli, pretože vo Vegas sa stávajú aj horšie veci ako to, že vás sleduje nasratý Mike Tyson. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Komédia čierna ako peklo! Krutejšiu komédiu asi budete mať problém nájsť. Keď máte radi tento druh humoru, tak Very Bad Things je filmom presne pre vás. Christian Slater je ako psychopat veľmi presvedčivý - mal by ich hrať častejšie! Ostaní sú tiež nad očakávania dobrí- Jeremy Piven je dokonca vynikajúci. Úplne ujetý film, ktorý si zasluhuje stať sa kultom! K deju je omnoho trefnejší pôvodný názov- "Very Bad Things". Tieto Veľmi Zlé Veci sa tu totiž dejú neustále od začiatku filmu, len majú vždy rôznu formu (tyranská snúbenica, Boydovo buzerovanie zákazníkov, úplný záver s chuderkou Cameron). Samotné vraždenie je tiež Veľmi Zlou Vecou, ale len jednou z mnoha, mnoha, ktoré vo filme sú. Film obsahuje naozaj niektoré tak kruté scény, že človeku tuhne krv v žilách (najmä vražda hotelového ochrankára- ten jeho smrteľný vreskot v pôvodnom znení- brrrrr). Osobne som nič krutejšie asi nevidel. Všetky postavy vo filme zažívajú tak neskutočne extrémny zážitok, že sa pri ňom pre normálneho človeka nejde nezblázniť. Plusom jednoznačne je aj perfektne sadnúci soundtrack. Zase raz jeden nedocenený film. ()

Reklama

boyd. 

všechny recenze uživatele

Povedená černá komedie, pět chlapů slaví rozloučení se svobodou jednoho z nich v las vegas, všechno probíhá jak má, potom ale Michael jeden z hlavních hrdinů nešťastnou náhodou zabije prostitutku, kterou si objednali, no a pak už jedna nešťastná náhoda střídala druhou až do konce filmu. Kdo má rád černý humor tak mu tohle dílko udělá určitě radost ()

robo7773 

všechny recenze uživatele

*** (59 bodov zo 100) Akoze super cierna komedia, tiez super film len tak na dobru naladu, nie na kritiku a nejaky filmovy zazitok, ale na zabavenie a zasmiatie. Inak sa tu asi neda nic hodnotit, akurat mi Cameron vuznela dost divne, taku hysterku mat doma tak si to asi hodim, v takej filmovej role som ju este nevidel, a celkom je to seklo, bol to zaujimavy pohlad. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Černočerná komedie, která disponuje solidní porcí nápadů, ale taky obsahuje solidní porcí zvrácených nápadů, které jdou právě v rozporu s invenční režií Petera Berga. Herci za moc nestáli a rozhodně ani nic nepokazili, ale Daniel Stern rozhodně z paměti jen tak nevymizí a jeho kreace zoufalého muže, myslícího na nejhorší, si zaslouží pochvalu, a Cameron Diaz nebyla taky vůbec špatná. Tuhle komedii je nutno vidět, protože v některých pasážích jde za hranici dobrého vkusu, a to se ukazuje jako její velké mínus. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Jméno policisty v nemocnici je Randone. Režisér a scénárista Peter Berg hrál ve filmu Země policajtů (1997) také policistu jménem Randone. (HappySmile)
  • Když se chlapi pokouší zbavit mrtvoly, Christian Slater se zeptá: "Dělali jste to už někdy předtím?". Stejnou otázku položí ve filmu Heathers (1989), když se pokouší zbavit jiné mrtvoly. (HappySmile)

Reklama

Reklama