Reklama

Reklama

Šest pohřbů a jedna svatba

  • USA Very Bad Things (více)
Trailer

Obsahy(1)

Svatba s milovanou ženou je úžasná věc, oddaní kamarádi taktéž. Co zlého se může stát? Jediné, po čem Kyle touží, je vzít si krásnou Lauru. Trochu panovačná a vše kontrolující Laura zase touží po pohádkové svatbě. Dříve než si milenci před oltářem řeknou své ano, je třeba rozloučit se se svobodou... Pět kamarádů naplánovalo divokou jízdu v Las Vegas - hudba, alkohol, drogy, rozbitý nábytek... Náhodná smrt odstartuje sérii vražd - kamarád proti kamarádovi, bratr proti bratru, manžel proti manželce... Události berou rychlý spád. Z děje čiší vtip, ironie, nadsázka. Dokáže člověk, kterého žene strach, opravdu jít přes mrtvoly? Originální, drsný a provokativní thriller s prvky nejčernějšího humoru, nečekanými zvraty a napínavými scénami spojuje tarantinovský styl s paradoxním humorem filmu Mělký hrob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

boyd. 

všechny recenze uživatele

Povedená černá komedie, pět chlapů slaví rozloučení se svobodou jednoho z nich v las vegas, všechno probíhá jak má, potom ale Michael jeden z hlavních hrdinů nešťastnou náhodou zabije prostitutku, kterou si objednali, no a pak už jedna nešťastná náhoda střídala druhou až do konce filmu. Kdo má rád černý humor tak mu tohle dílko udělá určitě radost ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Snaží se to hrát na Tarantinovku, ale opravdu jen snaží. Vymyšlený to neni špatně, ale přece jen to neni nic, z čeho bych si nadšenim potřísnil kalhoty. Cameron Díaz je na pěst (ale to je cíleně), Jon Favreau je nesympatický nic a potěší Daniel Stern, pro nás známej jako Harry ze Sám doma. Kombinace komedie a thrilleru neni moc běžná, a je to risk. Tady risk moc nevyšel, byť se mi to celkem líbilo. Ale na víc než tři hvězdičky to není. ()

Reklama

robo7773 

všechny recenze uživatele

*** (59 bodov zo 100) Akoze super cierna komedia, tiez super film len tak na dobru naladu, nie na kritiku a nejaky filmovy zazitok, ale na zabavenie a zasmiatie. Inak sa tu asi neda nic hodnotit, akurat mi Cameron vuznela dost divne, taku hysterku mat doma tak si to asi hodim, v takej filmovej role som ju este nevidel, a celkom je to seklo, bol to zaujimavy pohlad. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Zde jde přesně vidět, jak mohou dva filmy se stejným námětem a podobnou kostrou dopadnout naprosto rozdílně a přesto mají opačné hodnocení. Žánrová hovadina "Hangover" ("Kocovina" ne "Pařba ve Vegas") má nelidsky vysoké hodnocení, kdežto tady tato "tarantinovka" nedosáhla ani sedmdesáti. Perfektní herecké výkony (hlavně tedy Ch. Slatera), šílená zápletka a trochu šokující závěr. Jak se může z jedné pařby stát boj o uchování vlastní existence - samozřejmě v černohumorném stylu. Jo, to mě baví. A nebudu se zde zabývat marnou prací, abych slepým vysvětloval, jaký je vlastně rozdíl mezi tímto a tamtím filmem. ()

lektvar 

všechny recenze uživatele

Toho, kto vymyslel slovenský a český názov, by som rada videla na pušti v jame a chcela by som držať v ruke lopatu, krompáč, rýľ, čokoľvek. V podstate by som ho dokázala umlátiť prázdnou zápalkovou škatuľkou na ulici plnej ľudí, ale načo si to komplikovať, keď mi celofilmové rátanie mŕtvych nepokazilo výsledný dojem. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Doktora, který prohlásí jednu z postav za mrtvou, si zahrál režisér Peter Berg. (HappySmile)
  • Slovo "fuck" nebo jeho obdoby, jsou použité ve filmu celkem 124x. (HappySmile)

Reklama

Reklama