Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý absolvent university Norville Barnes přijíždí do New Yorku hledat své štěstí v oblasti obchodu a financí. Ve stejnou dobu, kdy Norville získává místo v podatelně velké společnosti Hudsucker Industries, vrhá se její zakladatel Waring z okna 44. poschodí na chodník... Správní rada panikaří. Hudsuckerova smrt znamená, že jeho podíl na majetku firmy bude nabídnut široké veřejnosti. Pouze jeden člověk zůstává chladným - Sidney J. Mussburger. Má totiž plán - nasadit na místo prezidenta společnosti naprostého imbecila a změnit tak zájmy společnosti na zájmy členů správní rady. Ale kde najít takového troubu, který by vše bez otázek přijal? V tom přichází do místnosti Norville Barnes... (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (253)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Můj první Coenovský film a hned takový nářez. Neuvěřitelně jemný film, který by neměl chybět ve filmotéce každého diváka nebo alespoň milovníka klasických dobrých filmů, kde se hned nemusejí rozdrásávat lidi na kaši motorovkou, patlat v sračkách a podobně. Doslova jemný a citlivý humor, krásné scénérie, výrazná hudba, herci, režie a tak dále. Na konci všeho citlivé poučení, které zaručeně funguje. ()

lola3121 

všechny recenze uživatele

V tvorbě bratří Coenů postupuji tak nějak proti proudu času, takže po Po přečtení spalte jsem se přes Fargo a Big Lebowski propracovala i k Záskoku. Překvapila mě absence krve, násilí a téměř i mrtvol, a naopak přítomnost až romantických motivů, na které u nich nejsem moc zvyklá. Přesto jsem se dobře pobavila a těším se na další jejich kousky, které mi dosud zůstaly utajeny. ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Jak na houpačce s bratry Coenovými, kteří byli,alespoň pro mne, hlavní motivací podívat se. Místy opravdu doknalé, místy upřímně nudné. Záskok je ve výsledku lehce nadprůměrnou ságou do života jednoho "zkrachovalce", nabízející několik zajímavých poloh a myšlenek, které pozorného diváka donutí k zamyšlení se a nepozorného unudí k "filmové"smrti! Brilantní výkon Robbinse je lahůdkou... ()

Aiax 

všechny recenze uživatele

Nádherná filmová hračka, stejně elegantní, kompaktní a jednoduše geniální, jako ten gymnastický kruh pro děti. Ze všech úžasných předností filmu nejvíc vyčuhuje do popředí neuvěřitelně hravá a nápaditá režie Joela Coena, fantastické představení J. J. Leighové a Paula Newmana a povedená hudba Cartera Burwella. Pět hvězd jako vyšitých. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

este som nevidel zly film od coenovcov. par priemernych by sa vsak naslo a aj ked nerad aj zaskok sa zaraduje prave do tejto skupiny. kym zaciatok celkom slusne odstartuje aj vdaka vybornemu robbinsovi, v druhej polke sa uz len dohrava a mna to kazdou dalsou minutou prestavalo bavit coraz viac. skoda. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (15)

  • Zahajující film na FF v Cannes 1994. (D3VIL)

Reklama

Reklama