Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Madeleine Stowe) je okouzlující dcera gangsterského bosse Angela (Anthony Quinn). Bodyguard Frankie (Sylvester Stallone) je sympatický profesionál, kterého si oblíbí každý, koho chrání. Mafiánskou idylku ale naruší nájemní vrazi, kteří nejdříve odstraní bosse Angela a poté si brousí zuby i na jeho dceru. Z Frankieho a Jennifer se stávají parťáci, kteří se rozhodnout pomstít smrt otce a milovaného bosse za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (162)

castor 

všechny recenze uživatele

Než se akční klasik Sylvester Stallone vrátil ke svým nesmrtelným peckám (šestý Rocky, čtvrtý Rambo) umíchal několik skrz naskrz průměrných snímků, které se obloukem vyhýbají akčním nářezům, na které jsme od něj byli zvyklí. Ve jménu Angela láká na akční film, ve kterém hraje první housle pomsta. Jenže tvůrci si naopak vystřihli mafiánskou komedii, ve které se bodyguard Frankie zakouká do sympatické Jennifer, jejíž otec byl velký mafiánský boss.. Dramatická linka určitě nepůsobí nikterak svěže, nicméně leckteré scény utáhne Sly svých charismatem a stále krásná Madeleine Stowe svých půvabem. A když se scenáristé tu a tam dostanou do úzkých, holt si vymyslí první kravinu, která by mohla děj posunout o scénu dopředu a ke spokojenosti všech zúčastněných (i diváka) jedeme očekávaným směrem až do finále. Sly nasytí, ale už za pár desítek minut budeme hladový.. Přesto lepší něco, než nic!! ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia s mafiánskym podtextom, kde sa to s humorom príliš nepreháňa, akcie je tu skromne a vôbec sa to všetko tak trochu vleče. Stallone hrá to na čo má, Quinn si príliš nezahrá a Stowe je skôr otravná. Ideálny film na situáciu, ako je nočná služba alebo absolútny nedostatok inej možnosti ako stráviť čas. ()

Reklama

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

Ikdyž nerad, tak musím dát odpad. Je to naprosto hrozný propadák. Sice jsem ho dokoukal až dokonce, ale se silnou averzí. Příšerně napsaný scénář! Tudíž to nikdo z herců nemohl zahrát pěkně. Na Sylvestrovy se na tomto snímku podepsal zub času více, než by bylo zdrávo a jeho role byla dosti nevýrazná! Gansterskej kuchtík, fuj! Je to pro mě opravdu zklamání... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Vzpomínáte si na tu komedii kolem roku 1991 ... Oskar se jmenovala. Sylvestr Stallone zavzpomínal na úspěch své mafiánské komedie a střihl si roli bodyguarda mafiánského šéfa, a po jeho smrti také bodyguarda jeho dcery (která ovšem neví, že je dcerou onoho "Kmotra"). Nevím jak někdo může v tomto filmu shledávat thriller či akci .. podle mě je to čistokrevná komedie (souhlas s MacGyverem že mohli přitlačit na černém humoru). Skvělé dialogy ("Máte DVD přehrávač?" "Byl střelen" "Hmm, dneska se hodně střílelo"), perfektní (ani jsem nevěřil, že tohle někdy řeknu) Sylvestr Stallone (scéna kdy učí Madeleine chodit jako ženská je bombastická), Madeleine to moc moc moc sluší a jen škoda, že více prostoru nedostal Anthorny Quinn. K tomu perfektně ladící hudba Billa Contiho. Nemůžu než doporučit (ještě jednou bacha .. není to akční film!) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Taká menej typická Stallonovka, ktorá ma ale bavila. Príbeh o mafiánoch, drsný Sly (aj keď bohužiaľ bez Rímskeho), pekná Madeline Stowe a k tomu fajn humor na odľahčenie a príbeh, ktorý je stále zaujímavý až do konca. Nič prevratné, ale je to jeden s tých filmov, kde si vás Stallone získa zo svojou charizmou. 65% - 3* ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama