Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Madeleine Stowe) je okouzlující dcera gangsterského bosse Angela (Anthony Quinn). Bodyguard Frankie (Sylvester Stallone) je sympatický profesionál, kterého si oblíbí každý, koho chrání. Mafiánskou idylku ale naruší nájemní vrazi, kteří nejdříve odstraní bosse Angela a poté si brousí zuby i na jeho dceru. Z Frankieho a Jennifer se stávají parťáci, kteří se rozhodnout pomstít smrt otce a milovaného bosse za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (162)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Vzpomínáte si na tu komedii kolem roku 1991 ... Oskar se jmenovala. Sylvestr Stallone zavzpomínal na úspěch své mafiánské komedie a střihl si roli bodyguarda mafiánského šéfa, a po jeho smrti také bodyguarda jeho dcery (která ovšem neví, že je dcerou onoho "Kmotra"). Nevím jak někdo může v tomto filmu shledávat thriller či akci .. podle mě je to čistokrevná komedie (souhlas s MacGyverem že mohli přitlačit na černém humoru). Skvělé dialogy ("Máte DVD přehrávač?" "Byl střelen" "Hmm, dneska se hodně střílelo"), perfektní (ani jsem nevěřil, že tohle někdy řeknu) Sylvestr Stallone (scéna kdy učí Madeleine chodit jako ženská je bombastická), Madeleine to moc moc moc sluší a jen škoda, že více prostoru nedostal Anthorny Quinn. K tomu perfektně ladící hudba Billa Contiho. Nemůžu než doporučit (ještě jednou bacha .. není to akční film!) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nečekaně sympatická pohodovka s nadhledem, pořádnou porcí humoru, okouzlujícím a překvapivě zábavným Stallonem a taky Anthony Quinnem, který ve své poslední roli odchází stylově a s grácií. Přiznám, že tak příjemné, žánrově nejednoznačné a úsměvné jsem to nečekal a jen lehce mi to kazila poněkud afektovaná role Madeleine Stowe. I když některé hlášky měla výborné - "Proč jsem sama? No, můj syn je na internátní vojenské škole. V sedmi letech. Manželův nápad. A můj manžel je pryč. To byl můj nápad." ()

Reklama

TonyStark 

všechny recenze uživatele

Do čeho se to Stallone zase uvrtal. Začátek s Anthony Quinnem vypadal docela slibně, ale potom ho sejmuli a na place zůstal už jen jeden herec, na kterého by se dalo dívat - a to byl kupodivu Sly. Všichni ostatní,včetně bůhvíproč přeceňované Madeleine Stowe,by měli vrátit honoráře. Málo akce, dialogy tragické, scénář opsaný z nějakého laciného časáku pro ženský,kamera nezajímavá a ani moc vtipné mi to nepřišlo.Dávám dvě hvězdy, protože Sly je sympaťák a doufám, že to s tímhle filmem nemyslel vážně... ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Jasný, není to klasický Stalloneho žánr, ale romantická komedie se mi to líbilo hodně. Stallone je takový dobrotivý ňouma v této roli a i to mu sedlo. Ukecaná buchta byla místy hodně otravná, ale to vyvážilo zase Stalloneho vtipné odklízení zloduchů. Jen ten dabing na DVD je hodně špatnej, Stallonemu hlas vůbec nesedí. Mě se film líbil a dávám 70% :) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Bodyguard Sylvester Stalone už léta dohlíží na život Madeleine Stowe, která nemá tušení, že je dcerou mafiána Anthony Quinna. Teprve po smrti otce se dívka dozvídá pravdu, navíc jí usiluje o život několik profesionálních zabijáků. Tak tohle se tedy hodně nepovedlo a spatlaný scénář zachraňuje pouze obstojně hrající Madeleine Stowe. Jinak je to zoufalý film. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama