Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Madeleine Stowe) je okouzlující dcera gangsterského bosse Angela (Anthony Quinn). Bodyguard Frankie (Sylvester Stallone) je sympatický profesionál, kterého si oblíbí každý, koho chrání. Mafiánskou idylku ale naruší nájemní vrazi, kteří nejdříve odstraní bosse Angela a poté si brousí zuby i na jeho dceru. Z Frankieho a Jennifer se stávají parťáci, kteří se rozhodnout pomstít smrt otce a milovaného bosse za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (162)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $17miliónovTržby Celosvetovo $1,038,000║ Na moje prekvapenie to celkom ušlo, nič prevratné sa samozrejme nekonalo ale v rámci možností to zaujalo, Stallone a Madeleine Stowe boli fajn, občas pobavili nejaké tie úlety aj príbehové odľahčenie sadlo. /55%/ ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Nejspíš tento film není aspirant na čtyři hvězdy, ale já je dám. Asi mi kápl právě dnes do noty a já se fakt bavila. Tato mírně akční skoro parodie na drsné italské gangsterky s výborným hereckým výkonem v podání Madeleine Sowe a slušným Stallonem pro mne byla příjemným překvapením. Ze začátku to vypadalo, že film bude pěkná nuda, ale najednou se rozjel a bože já se nasmála. Závěr je romantický, ale netypické klišé. Takže já to vidím na 75%. PS: dabing Stalloneho hrozný, ale ten nehodnotím. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Zcela náhodně a naprosto neplánovaně jsem dnes zakopla o tento snímek, který mám už dávno ohodnocený a viděla jsem ho cca před 10 lety.. Vím, je to v podstatě romantická blbina střihnutá mafiánským podsvětím, přesto musím přiznat, že se u toho opakovaně bavím, Sly jako ochránce, zamilovaný muž a kuchař v jednom balení je tu k zulíbání, no a Madeleine.. krásná, hříšně sexy a občas na pohlavek.. A ten závěr mě stejně potěšil a dojal jako tenkrát, takže hodnocení nechávám tam, kde je.. ()

HomeAlone 

všechny recenze uživatele

Po prvom zhliadnuti by som tomuto filmu nedal viac ako 50% , no dal som mu druhu sancu a od vtedy som ho videl uz viackrat a tento film si ma ziskal . Ma to velmi dobre temto , nechyba tomu nadhlad , humor miestami prechadzajuci az do cierneho humoru , no a v skratke to ma vsetko co dobry film ma mat . ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála príjemných, potešujúcich filmov so Stalloneom, ktoré majú komediálny nádych. Navyše sa Sylvester dostal do žánru, v ktorom by mu to aj celkom seklo. Škoda, že na niečo podobné neprišli tvorcovia filmov už skôr alebo viackrát. Ja som sa bavil, Arnold a ostatní sekáči môžu Stallonemu naozaj závidieť, v podobných filmoch je treba aj viac než len svaly a hrubý hlas a to on naozaj má! 70%. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama