Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Madeleine Stowe) je okouzlující dcera gangsterského bosse Angela (Anthony Quinn). Bodyguard Frankie (Sylvester Stallone) je sympatický profesionál, kterého si oblíbí každý, koho chrání. Mafiánskou idylku ale naruší nájemní vrazi, kteří nejdříve odstraní bosse Angela a poté si brousí zuby i na jeho dceru. Z Frankieho a Jennifer se stávají parťáci, kteří se rozhodnout pomstít smrt otce a milovaného bosse za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (162)

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Oh, Jesus! I feel like a whore in catholic church!“ ,,We all do.“ Spojení romantiky, komedie a gangsterky se v tomto případě vůbec nepovedlo. Ačkoliv se ve filmu najdou velmi dobré pasáže ze všech těchto žánrů, dohromady to tvoří nesourodou směs. Hodně protivné mi bylo, když např. do dramatické scény hrála veselá hudba, čímž ji celou doslova zabila. Nejvíce mě deprimovala postava Jennifer, která je bohužel v každé druhé scéně a doslova nezavře hubu. Vsadit na to, že se divákům zalíbí střet hysterické slepice s pohodářem Stallonem, je poměrně odvážné. Stejně jako jemu, i já jsem z ní měl za chvíli pobolívání hlavy. ()

Bublinka6 

všechny recenze uživatele

Oblíbenec Stallone po boku s krásnou Madelaine Stowe tvoří příjemné duo v milém a zábavném filmu. Co bych důrazně vytkla je Stallonův dabing-u takto známých a často hrajících herců je to pro mě velký problém, je to prostě jako Kačer Donald s Mickeyho ušima, nepatří to k sobě! Ne a ne! Jinak za příjemné pobavení dávám čtyři hvězdičky. ()

Reklama

MacGyver 

všechny recenze uživatele

Veď je to takmer regulérna romantická komédia! Sly Stallone pôsobí pohodovo a Madeleine Stowe je ako obvykle na zjedenie:) Filmu by však určite svedčila výraznejšia čiernohumorná struna - napr. plávajúca mŕtvola v prederavenom nafukovacom člne v kontraste s romantickým snením ústrednej dvojice vo svetle mesačného svitu či ,,veveričkový“ príbeh, ktorým sa Frankie snaží Jennifer zatajiť omráčeného gangstra pod posteľou sú hodné zapamätania:) Avenging Angelo stojí za pozornosť tiež preto, že išlo o poslednú úlohu Anthonyho Quinna. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie se S.Stallone a krásnou M.Stowe ,která jako dcera mafiána je dána na výchovu k cizým rodičům a po smrti svého pravého otce Angela jí vyhledá bodyguard Frankie a začíná jejich soužití až dojde k jejich vzájemné lásce. Vše tohle skýtá řadu vtipných momentů. Ale přece jenom je to jen průměr. ()

kikikrikri 

všechny recenze uživatele

Chvilkama utrpení a zachvíli zas legrace. Kdyby měl Angelo lepší scénář a ne tak děsnou herečku v hlavní roli, byl by v pohodě. Stallone měl dostat víc prostoru a pořádnou partnerku (s normální hladinou hormonů). + eště trochu akce, vynechat trapnou pasáž jak si Jeniffer vezme za manžela mafiána a později ho zabije tim že se svlíkne a víc nebezpečí ze kterýho by ji Sly pokaždý zachránil. (Vim že to nebyli Expendables, ale akce tam bylo opravdu co by se za nehet vešlo) Když vezmu v potaz jen ty dobré momenty a mínus za to že bych zbytek předělala tak dávám 3*. Ani nevim proč, protože to je na **. (Ta * navíc asi za nostalgického Slye.) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama