Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Madeleine Stowe) je okouzlující dcera gangsterského bosse Angela (Anthony Quinn). Bodyguard Frankie (Sylvester Stallone) je sympatický profesionál, kterého si oblíbí každý, koho chrání. Mafiánskou idylku ale naruší nájemní vrazi, kteří nejdříve odstraní bosse Angela a poté si brousí zuby i na jeho dceru. Z Frankieho a Jennifer se stávají parťáci, kteří se rozhodnout pomstít smrt otce a milovaného bosse za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (162)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Nejspíš tento film není aspirant na čtyři hvězdy, ale já je dám. Asi mi kápl právě dnes do noty a já se fakt bavila. Tato mírně akční skoro parodie na drsné italské gangsterky s výborným hereckým výkonem v podání Madeleine Sowe a slušným Stallonem pro mne byla příjemným překvapením. Ze začátku to vypadalo, že film bude pěkná nuda, ale najednou se rozjel a bože já se nasmála. Závěr je romantický, ale netypické klišé. Takže já to vidím na 75%. PS: dabing Stalloneho hrozný, ale ten nehodnotím. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sly měl takový prapodivný období na přelomu tisíciletí. Točil kejdy a občas si střihnul něco rozumnějšího. No, rozhodně to nebylo top období v porovnání s dneškem, kdy se navrátil na Olymp. Tenhle film je například vcelku solidním příkladem romantické komedie. Chvílemi je to ale brutální kýč. Třeba ten závěr, u toho jsem myslel, že snad vykvetu. Harlekýn na druhou s vysvaleným Slyem. Na druhou stranu jsem si vážil té jeho postavy. Byla to taková ta přírozená, správňácká postava, kterou budete mít rádi, ať na ní budete koukat kdekoliv. Tady to berte jako fakt a taky berte ten fakt, že všecko ostatní je šílená romantická kejda z pera Margret Pilčrový. Tudíž dvě hvězdičky si tady vysluhuje jenom Sly. Bez něj by to bylo na jasnej odpad. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Frankie Delano je profesionálny bodyguard. Pracuje tak, že sa drží bokom a dáva pozor. Jeho zamestnávateľ sa volá Angelo Allieghieri. Niektorí ľudia ho považujú za veľmi šľachetného, iní za veľmi zlého človeka. Je to mafiánsky boss. Angelo je otcom Jennifer. Tá však nemá ani tušenie, že je jeho dcéra. Frankie ju nenápadne ochraňuje. Keď Angela zavraždia, Frankie musí splniť sľub, ktorý mu dal. Musí sa postarať o bezpečnosť Jennifer. "V mene Angela" je nedomyslená romantická komédia v hlavnej úlohe s nemožnou dvojicou Sylvester Stallone a Madeleine Stowe. * ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Vzpomínáte si na tu komedii kolem roku 1991 ... Oskar se jmenovala. Sylvestr Stallone zavzpomínal na úspěch své mafiánské komedie a střihl si roli bodyguarda mafiánského šéfa, a po jeho smrti také bodyguarda jeho dcery (která ovšem neví, že je dcerou onoho "Kmotra"). Nevím jak někdo může v tomto filmu shledávat thriller či akci .. podle mě je to čistokrevná komedie (souhlas s MacGyverem že mohli přitlačit na černém humoru). Skvělé dialogy ("Máte DVD přehrávač?" "Byl střelen" "Hmm, dneska se hodně střílelo"), perfektní (ani jsem nevěřil, že tohle někdy řeknu) Sylvestr Stallone (scéna kdy učí Madeleine chodit jako ženská je bombastická), Madeleine to moc moc moc sluší a jen škoda, že více prostoru nedostal Anthorny Quinn. K tomu perfektně ladící hudba Billa Contiho. Nemůžu než doporučit (ještě jednou bacha .. není to akční film!) ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

1 hvězdička pro Slye a Madeleine, kteří jediní se mi v tomto dílku docela líbili. Hlavním problémem tohoto filmu je scénář: naprostý propadák. Spousta nelogičností, primitivní dialogy, zmatečnost a uspěchanost. Jen pár milých maličkostí, nad kterými jsem se nanejvýš pousmál, film nespasí. Slyi, tohle nemáš zapotřebí... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama