Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Paldiny

všechny recenze uživatele

Sylvester vraj túto komédiu používa ako trest pre neposlušné deti. Trochu kruté, lebo ústredná téma "mamička vs. synáčik štyridsiatnik“ na zahodenie nie je a jej samotné prevedenie tiež do pohody. Synáčik vyšetruje prípad, mamka sa angažuje, synáčik sa dvorí kolegyni, mamka sa angažuje, synáčik tvrdo vyjednáva a mamka cituje Terminátora. Je to sranda a nebyť Sylvestra odetého v plienke, nemám čo vytknúť. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Není to žádná bomba. Ale když si představíme Sylvestera jako mimino v nasrávačkách, tak to prostě k smíchu je. I když je zákonité, že i ti největší akční hrdinové byli jednou miminky a malými dětmi. Pravdou je, že hrát ve filmu nějaký neznámý nebo mně nepříliš atraktivní herec, nedíval bych se na něj a považoval bych jej za pořádnou pitominu. Sylvester tomu ale dává náboj - svou přítomností. Jinak nám tato komedie představuje vysoce ochranářskou matku, která nedokáže pochopit, že její syn je již velký kluk a jako policejní detektiv určitě ví, co dělá. Z toho pak plyne při vyšetřování, ale i v osobním životě, dost úsměvných situací. Tento film jsem viděl jako náctiletý a proto mám k němu příznivý vztah. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. The abyss (07:50) ,2. American anthem (05:58) ,3. Blown away (07:17) ,4. Clean slate (01:13) ,5. Cop and a half (01:28) ,6. Critical condition (02:30) ,7. Dutch (04:38) ,8. Fandango (04:34) ,9. Fools rush in (02:54) ,10. Grumpy old men (02:20) ,11. No mercy (02:12) ,12. Outragious fortune (01:36) ,13. Overboard (03:23) ,14. Predator (03:26) ,15. Ricochet (01:19) ,16. Romancing the stone (05:19) ,17. Sgt. Bilko (02:13) ,18. Shattered (02:52) ,19. Stop! Or my mom will shoot (03:42) ,20. Super Mario Bros. (04:09) ,21. Young guns II (02:45) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Od útlej mladosti som patril medzi fanúšikov hollywoodskeho svalovca Sylvestra Stalloneho, a je tomu tak do dnes. No toto je zrejme ten najhorší film, v ktorom si zahral hlavnú úlohu. Sly vôbec nie je typ do rodinnej komédie. Zvlášť nie do takej, v ktorej mu asistuje stará, krpatá Estelle Getty, čo hrá jeho protivnú, vtieravú matku. Vskutku dosť trapná záležitosť. * ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Co se vam na tom všem nelibi? Podle mě je to skvělá oddychová komedie. To jsem musel vidět asi jinej film než všichni tady, jinak fakt nevim. Vždyť většina scén je vtipných bez toho aby to působilo trapně, fakt nevim co už jinýho byste od komedie se Stallonem chtěli a ještě k tomu to tady Stallonovi docela sedne, já se prostě úžasně bavil,, takže urychleně změňte svoje hodnocení směrem nahoru ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • O filmu se zmiňuje ve své knize "Save the cat!" i Blake Snyder, autor původního námětu. Píše, že prvotní verze byla na světě již v roce 1989. (kriplozoik)
  • Arnold Schwarzenegger dostal nabídku na hlavní roli, ale odmítl ji a později se vyjádřil k roli, kterou dostal Sylvester Stallone: „Přečetl jsem si scénář a byla to naprostá kravina, ve které bych nikdy nehrál. Takže šli za Slyem a ten mi pak volal, jestli jsem taky dostal nabídku na roli v tom filmu. Řekl jsem: „Ano, zvažuji, že si v tom zahraji. Ten film je skvělý nápad.“ Když to Stallone slyšel, okamžitě volal do studia a řekl jim: „Ať to stojí cokoliv, já ten film natočím.“ (Geralt z Rivie)
  • Sylvester Stallone považuje tento film za vůbec nejhorší, který kdy natočil. (HellFire)

Reklama

Reklama