Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Není to žádná bomba. Ale když si představíme Sylvestera jako mimino v nasrávačkách, tak to prostě k smíchu je. I když je zákonité, že i ti největší akční hrdinové byli jednou miminky a malými dětmi. Pravdou je, že hrát ve filmu nějaký neznámý nebo mně nepříliš atraktivní herec, nedíval bych se na něj a považoval bych jej za pořádnou pitominu. Sylvester tomu ale dává náboj - svou přítomností. Jinak nám tato komedie představuje vysoce ochranářskou matku, která nedokáže pochopit, že její syn je již velký kluk a jako policejní detektiv určitě ví, co dělá. Z toho pak plyne při vyšetřování, ale i v osobním životě, dost úsměvných situací. Tento film jsem viděl jako náctiletý a proto mám k němu příznivý vztah. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Mind you... breakfast is supposed to be the most important meal. Toho hejtu! Ruku na srdce, jsou jeho ostatní filmy o tolik lepší? Ve kterém z nich můžete vidět Stalloneho v obřích plenách? Říhajícího po opulentní snídani, usínajícího při maminčině ukolébavce? Osobně mi komediální období [posledních] akčních hrdinů (mezi něž ovšem nepočítám Dieselovy trapné pokusy o COKOLIV) připadá smysluplnější než mnohé méně výrazné akční klasiky. Než se všechny žánry prolnuly v postmoderním mišmaši post-Postradatelní. Největší borec: Alan Silvestri. ()

Reklama

Navi01 

všechny recenze uživatele

Jak už tu někteří psali, tak i já se musím přidat k údivu proč má tento film tak nízké hodnocení. Přitom je to opravdu parádní a vtipná oddychová komedie. Možná se mi to tak líbí, protože mám filmy se Slyem rád, ale spíš bych to viděl tak, že tu pár významných recenzentů udělilo málo hvězdiček a ostatní je nechtějí moc přehazovat aby nevypadali "blbě". Ať je to jak je to, tak takhle nízké hodnocení si tento film opravdu nezaslouží. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Pro mě velmi příjemné překvapení, skvělá krimi parodie a nostaligie na devadesátky... Samozřejmě příběh je béčkový, ale akce a humor jsou super, je to super sranda, takže vůbec nechápu tady to nízké hodnocení... Má to samozřejmě mouchy, hlavně konec není moc povedený, ale mně se to líbilo a nevím, proč jsem to viděl až teď...70% ()

Kratoc odpad!

všechny recenze uživatele

První bych zastřelil maminku, pak Slye. Potom by šel na řadu scénárista a aby to nebylo producentovi líto, tak by šel taky, za to, kolik peněz vložil do takového nesmyslu. Ne, Sly do komedií nepatří. On neumí hrát, což se u rolí, kde někomu vyráží zuby dá ještě přehlédnout, ale u takovýchto filmů se to projeví v celé nahotě. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Film měl obsahovat scénu, kdy Sylvester Stallone projede popelářským autem skrz zeď do galerie umění. Majitele galerie hrál Scott Shaw. (HellFire)
  • Když Estelle Getty zjistila, že bude muset ve filmu použít zbraň, souhlasila s natáčením pod podmínkou, že tomu tak nebude. Producenti jí lhali jen proto, aby podepsala smlouvu. (HellFire)
  • Arnold Schwarzenegger dostal nabídku na hlavní roli, ale odmítl ji a později se vyjádřil k roli, kterou dostal Sylvester Stallone: „Přečetl jsem si scénář a byla to naprostá kravina, ve které bych nikdy nehrál. Takže šli za Slyem a ten mi pak volal, jestli jsem taky dostal nabídku na roli v tom filmu. Řekl jsem: „Ano, zvažuji, že si v tom zahraji. Ten film je skvělý nápad.“ Když to Stallone slyšel, okamžitě volal do studia a řekl jim: „Ať to stojí cokoliv, já ten film natočím.“ (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama