Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Chen 

všechny recenze uživatele

Podle mě opravdu vtipná komedie, kterou ocení především ti, kteří mají (stejně jako já) maminku, která se rozhodla, že i kdyby jejímu dítěti bylo padesát, pořád mu bude vytahovat kalhoty pod prsa, aby mu netáhlo na záda. Nevím, proč plno lidí trpí tak přehnanou averzí vůči rodinným komediím, ale mně osobně nevadí a docela slušně se u nich bavím. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pravidlo 12: Poslouchej svou matku!" Nebudu ji poslouchat. A nebudu. A tvrďák Joe by ji taky neměl poslouchat. Ta ženská je prostě příšerná, ale kdyby jí během úvodních titulků někdo ustřelil hlavu, tak bych minimálně jednu hvězdu přidal. Pokud totiž maminka měla být tím zábavným elementem, tak se to nepovedlo. To já poznám. Já umím najít zábavu i tam, kde nikdy nebyla, ale tady jsem ji prostě nenašel. Asi ji maminka někam uklidila nebo ji rovnou odpráskla. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Celé dlouhé roky jsem se komediím s akčními herci vyhýbal jako čert kříži, byť jsem samozřejmě některé z nich již před mnoha lety viděl. Nyní došlo na Stůj, nebo maminka vystřelí! Nevím, zda je to tím, že stárnu a již mi nevadí ikonické hrdiny žánru, na němž jsem vyrůstal, vidět ve ztřeštěných pozicích, nebo tím, že jsem měl právě vhodnou náladu na podobně laděnou komedii, ale tento počin mě poměrně zaujal a bavil. Humor mi přišel poměrně vkusný, zápletka solidní a nějaké to poučení pro diváka, že maminku je třeba respektovat, neboť dělá vše pro vaše dobro, se tu také najde. Pár scén sice hraničí s trapností, ale s tím se muselo předem počítat. Závěrem bych však měl pochválit výkon Stallonea, jenž tu dle mého předvedl jeden ze svých zdařilých projevů (což ne vždy vidíme). ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone, můj oblíbenec, akční ikona, které sedí snad všechny žánry. Ať už jde o akční film, thriller, sci-fi , sportovní drama a nebo právě komedie, jako je tato. Musím se přiznat, že tato komedie je velice zábavná a několikrát jsem se přistihl, jak se směju nahlas. Sylvester Stallone si očividně natačení užívá a dokonce hazí dobré hlášky. Estelle Getty v roli matky je úžasná, ale za matku bych jí vážně nechtěl. Dialogy mezi matkou a synem mně nesmírně pobavili, jako například : " Nasyp si vločky a já ti zatím dojdu pro vajíčka ". " Ale mami, víš přece, že nemám vajíčka rád ". " To nevadí, tak si je dáš k večeři ". Určitě jsem zde našel několik scén, na které jen tak nezapomenu. Třeba mytí zbraně a nasledné kupování nové. Původně jsem chtěl dát 4*, ale film má bohužel tak neuvěřitelně zkažený konec, že to není ani možné. A to je škoda!!! ()

xaver 

všechny recenze uživatele

I když je mi jasné, že nastupuju do rozjetého vlaku, je pro mě velice překvapivé, kolik hodnotitelů tento snímek odsoudilo jako naprosto špatný. Přitom je to celkem slušná komedie, kde exceluje Sylvester Stallone. Snad mu někteří nemohou odpustit, že jejich Rambo nebo Rocky má i smysl pro humor. Stejně jako ve filmu Oskar, i zde Stallone prokázal svoje herecké umění. Souhlasím, že děj a zápletka nic moc, ale za krásný humor a skvělé herecké výkony dávám 4. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • O filmu se zmiňuje ve své knize "Save the cat!" i Blake Snyder, autor původního námětu. Píše, že prvotní verze byla na světě již v roce 1989. (kriplozoik)
  • Film měl obsahovat scénu, kdy Sylvester Stallone projede popelářským autem skrz zeď do galerie umění. Majitele galerie hrál Scott Shaw. (HellFire)

Reklama

Reklama