Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na nepřetržitou akci a napětí! Sylvester Stallone se v závodě s časem snaží vyvést na povrch skupinu cestujících, kteří uvízli ve zříceném tunelu 100 stop pod řekou Hudson, ve filmu Roba Cohena Denní světlo. Když výbuch uzavře tunel, musí se přeživší vypořádat s toxickými výpary, požáry a hrozícím kolapsem celé konstrukce. Jejich jediná naděje je v rukou Kita Latury (Stallone), bývalého šéfa lékařské pohotovosti, pronásledovaného vlastní tragickou minulostí. Stěny se postupně bortí a tunel se plní vodou a Latura je nucen dát v sázku svůj vlastní život, aby zachránil ostatní a zabránil katastrofě přerůst v ještě větší pohromu. V napínavém dobrodružství dále hraje Amy Brenneman. Z působivých zvláštních efektů a nervy drásající naléhavosti snímku Denní světlo se vám bude tajit dech od začátku až do konce. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (253)

laik_60 

všechny recenze uživatele

až na ten slušný výbuch v tuneli to veľmi oslňujúce nebolo. Stallone s tvárou neviniatka a ukrivdeného nespravodlivo odsudzovaného záchranára pripadal viac ochotnícky ako profi herec. a s tou škálou osôb v tuneli sa scenár tiež veľmi nebabral, to ten pes mi tam pripadal lepšie ako hociktorý z hercov co tam hrali. Ešteže sa Sylvo vrátil k žánru , ktorý mu sedí. Len kvôli nemu dávam filmu 2 b. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Stallone opět jako ultradrsňák a správný machr zachraňuje situaci a tentokrát ho nezastaví ani bortící se podvodní tunel. Při některých situacích jsem se musel dost hlasitě zasmát, stejně jako při té záplavě klišé, které už bylo možné vidět někde jinde. Ale ve finálním provedení to i já vidím na průměrný katastrofický thriller, který neurazí. Především pak zvuková stránka filmu si to ocenění zaslouží po zásluze. Mortensen tu hraje pěkného debílka, ale holt jeho nejslavnější chvíle měla teprve přijít – já bych ty jeho botky nenosil ani v sobotu. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film z čias, keď ešte Rob točil prvú ligu. Tento film má síce v scenári pár dierok, ale všetko zachraňuje ťaživá atmosféra, sympatický hlavný hrdina a úplne geniálne hudba (Randy ani inak nevie). Film síce postráda akýkoľvek náznak nadsádzky a tlačí na tú najvážnejšiu strunu, ale pre fanúšikov katastrofických filmov a Sylvestera ide prakticky o povinnosť. Tento film je nedocenený až hanba. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

tak asi takto... pred vizualnymi efektami vzhladom na rok filmu klobuk dole... vybuch je urobeny perfektne. Pokial aj opomeniem diery v logike tak filmu musim vytknut 2 veci. Prvou je postava Latura. Nikto na svete nie je taky ako tento chlap. Prisiel mi ako stelesnenie Jezisa na zemi. Ved keby ho tam dakto kopol do gul tak mu este podakuje a nastavi aj bradu. Fakt akoze v takej situacii aby clovek takto v pohode znasal hysterickych ludi... to je blbost. A druhou vecou je to chovanie postav... akoze nikdy som nebol v takej situacii a dufam, ze ani nebudem, ale pochybujem, ze by som plakal kvoli chlapovi, ktoreho poznam hodinu. No a posledna vec, ktorej sa dotknem... tu zapletku s tym nakladiakom a fetakmi v ukradnutom aute mohli trosku premysliet... toto mi prislo strasne prvoplanove a vrcholne nerealne. Takze aby som to zhrnul... film je dobry a bavil ma... mozno je to trosku pateticke a hrajuce na city, ale cert to ber. Objektivne by som dal 2 hviezdy, ale kvoli kvoli Slyovi dam 3. Aj ked mi jeho postava v tomto filme vadila opat ukazal, ze ma navrch proti svojim akcnym kolegom a skutocne vie hrat. ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Občas se divím, že se vtipy dělají jen na Chucka Norrise :-) Silvester je totiž možná ještě daleko větší borec než samotný Chuck. Při příležitosti zachránit celé lidstvo se totiž nerozhoduje, jestli je v ohrožení ...v době, kdy by nad tím někdo přemýšlel, on už zachraňuje. Ví přesně co má dělat, protože je zpravidla elitní jedinec, akorát o něm nevíme, protože v minulosti na něj byla spáchaná křivda... a tak je to i v denním světle. Občas někdo nepřežije, ale Sly si může nějaké ty ztráty dovolit :-))) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • Sylvester Stallone dostal za účinkovanie vo filme 17,5 milióna dolárov. (m.a.t.o.)
  • Nepojmenovaný filmový tunel vede mezi New Yorkem a New Jersey pod řekou Hudson. Takové tunely pro automobilovou dopravu existují jen dva, a to „Hollandův tunel“ a „Lincolnův tunel“. (sator)
  • Postavu Vincenta hrá Stalloneho syn Sage. Úlohu získal na základe dohody svojho otca s režisérom Cohenom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama