Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nudí vás obyčejný život? Věříte v mimozemšťany? Pak se staňte exekutorem! Mladý prodavač Otto (Emilio Estevez) opustí nudnou práci v supermarketu. Když se jednou fláká po ulicích, požádá jej neznámý muž jménem Bud (Harry Dean Stanton) o odvoz zaparkovaného auta, které údajně patří Budově manželce. Vzápětí se ukáže, že Bud s Ottovou pomocí auto legálně ukradl – je totiž exekutorem ve firmě Pomocná ruka. Ta zabavuje auta majitelům, kteří se opozdili se splátkami. Otto má zničehonic novou práci. Jako exekutor si přitom užije spoustu zábavy. Čím dražší auto, tím větší je exekutorova provize. Tím větší je však také zájem konkurenční firmy bratrů Rodriguezových. Zapněte si pásy: městem totiž právě projíždí nesplacený Chevrolet Malibu v hodnotě dvaceti tisíc dolarů. Za volantem je vědec, který utekl z vládní instituce, a v kufru mrtví mimozemšťané… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Nářezová klasika která je zde zoufale podhodnocená za což bych každýmu z vás přál nakouknout do kufru filmovýho Chevroletu. Soundtrack složenej z největších jmen starýho punku jako jsou Iggy Pop nebo Black Flag, suprově ujetý postavičky a pravděpodobně nejosmdesátkovější vzhled filmu jakej jde na ČSFD najít. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Pre mňa ako milovníka popkultúry a 80.tych rokov, to podľa obsahu vyzeralo na dokonalý film. Byť punk však niekedy nestačí, niekedy je to naopak nevýhodou. Irónia funguje, dystopická spoločnosť tiež, to v čo vyvinula isté stereotypy, to je paráda. Škoda len, že ten film je tak chaotický, nevie v akom žánri sa chce realizovať a celková nevážnosť ma napokon trochu nudila. Priemer - nepriemer, za pozretie to stojí ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Tá akože punková konštrukcia mi od začiatku nesedela. Ak sa chceš stať free a oslobodiť sa od otrockej nezáživnej práce, začni pracovať pre exekútorov alebo iných vymáhačov dlhov. Vysneným cieľom "punkerského štýlu" nie je zábava, ale útrpné naháňanie sa za autom - prísľubom veľkého zárobku. Chápem, že v USA ide o kult, lebo formálne nekonvenčne podporuje americký sen: choď do toho naplno a stane sa z Teba King, lietajúci nad oblakmi. Pár scén pobavilo, ale vo výsledku je to zmätená propagandistická magorina. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelnej úlet, kde tvůrci totálně popustili uzdu své fantazie a naservírovali sci-fíčko, které se jen tak nevidí. Zřejmě všichni hodně ujížděli na nějakým fetu a scénář psali podle toho, jak byli nafrčení. Jinak nevím, kolikrát některé scény vůbec nedávají smysl, nepřehledné střihy, spousta "wtf" momentů, na place jakoby vládla anarchie. Ale přes to všechno je tam NĚCO, co jinde nenajdete a film si užijete i díky namakané kameře Stevena Hufstetera. Je to divný, bizarní, komický a svým způsobem i kultovní. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Takže abych si odbyl škatulky - sci-fi to není, pokud za sci-fi nepovažujete auto s něčím zářivým v kufru co ve finále odletí. Je to taková nezávislá úleťárna, kde se potkávají pankáči, agenti CIA, mexičtí mafiáni a repo mani (něco jako exekutoři aut), kteří vedou ulítlý řeči, kradou auta a pátrají po výše zmíněném autě. Něco jako staré Tarantinovky nebo Coenkovky, ale o třídu níž. Celkem jsem se bavil, ale na tenhle styl filmů už nejsem cílová skupina. A Emilio Estevez v hlavní roli mě opět o svém talentu nepřesvědčil. ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama