Reklama

Reklama

Rodinná pouta

(seriál)
Česko, 2004, 300x50 min

Hudba:

Karel Svoboda

Hrají:

Tomáš Krejčíř, Klára Jandová, Dana Morávková, Jan Kačer, Lenka Termerová, Jan Révai, Simona Krainová, Milena Steinmasslová, Vlastimil Zavřel, Martin Zounar (více)

Obsahy(1)

Mezilidské vztahy z nejrůznějších úhlů pohledu - především ty jsou obsahem seriálu Rodinná pouta. Vztahy v rodině, v práci, vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi generacemi a jejich vývoj můžeme sledovat v nejrůznějších situacích. Naši hrdinové prochází osudovými krizemi, jsou vystavováni zkouškám charakterů, bojují se zradou a s intrikami a prožívají lásku i nenávist, přátelství i vzdor… Reálie současného života u nás, ale i dávka romantiky, napětí, zábavy - to vše je zárukou, že seriál Rodinná pouta bude blízký široké divácké obci. Jak už název napovídá, středobodem seriálu je rodina. Rodina, která spoutává v tom dobrém i zlém, dává zázemí, kořeny, ale někdy také příliš svazuje, pohlcuje a své členy může i ničit. (TV Prima)

(více)

Recenze (394)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, zda mi náleží plně právo tento nesmysl hodnoti, protože ho znám spíše z reklam. Dobu, kterou jsem celkově viděl ze seriálu by se stěží dala měřit v minutách. Pokud mi to právo nenáleží, tak si ho stejně vezmu, protože v zájmu vaší bezpečnosti a ochrany vás před tímhle blábolem prostě musí někdo varovat. Rád se této úlohy ujmu. Pevně si věřím, že pokud se snad náhodou dožiju důchodového věku, tak ho nebudu trávit sledováním této a podobných sraček. ()

Tayen odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jinak mnohdy výborné české herce, jak můžou jít do takového komerčního braku, protože v tomhle seriálu děj nestojí, on se pohybuje snad dozadu. Viděla jsem pár dílů s odstupem snad dvacetí dílů a musím říct, že i mexické telenovely oproti tomuto vypadají jako trhák. Bože můj, kdy se už český divák vzpamatuje a přestane čumět na stodílové seriály o ničem. ()

Reklama

kurcatovium 

všechny recenze uživatele

První český pokus o jihoamerickou telenovelu. A vskutku není špatný (v telenovelním slova smyslu)! Akční střihy, které nejednoho diváka (spíše však divačku) nenechají klidnými, když se v nejnapjatějším okamžiku podíváme na úplně jiné místo, kde je vše v naprostém pořádku a pouze tu dva epizodní herci pronesou "tu svoji větičku ve velkém seriálu"... Přesně po vzoru těch nej nej telenovel produkce chilské či dokonce argentinské (!) se zde setkáváme s naprosto triviálními a běžnými situacemi řešenými tím zaručeně nejzdlouhavějším způsobem. Tak, aby držely pozornost diváka (divačky) co možná nejdéle a nejpozorněji... Přesto však můžeme nalézt i některé světlejší stránky. Například jakous takous gradaci děje v závěrečných dílech apod. A samozřejmě zde nechybí (bohužel) americký happy end... Který pravděpodobně Rodinná pouta II opět naruší... Jedna hvězdička za odvahu tvůrců postavit se směle a rovnocenně těm nejsledovanějším a nejlepším dílům televizní produkce vůbec! :) ()

xerno odpad!

všechny recenze uživatele

Myslim, že něco ještě více bezmyšlenkovitého fakt vymyslet nemohli. Lidé se u tohoto seriálu dělí na dva tábory: Jedni se dívaj na ordinaci v růžový zahradě a kritizujou Rodinná pouta a pak je to ještě naopak. Tak si říkám, že s českejma seriálama to jde velice rychle z kopce. Seriály jako: Ulice, Bazén, Velmi křehké vztahy, Pasáž, Místo v životě, Pojišťovna štěstí a ta proklatá ordinace a jim podobný. To se prostě nedá, jak to bude asi vypadat za deset let ? Radši na to nechci ani myslet... ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou jsme se cela rodina spoutala u televize a divali se na Rodinna pouta. Ja byl pripoutan k sestre, sestra k mamce, mamka k tatkovi a tatka k radiatoru. A tak jsme si mohli i u nas rikat: Rodinna pouta. No ikdyz jsem byl spoutan, stejne jsem se radeji dival do automaticke pracky jak se tam preou kalhoty s kosili, protoze alespon tam bylo nejako vzruseni. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Jan Kačer šel do toho seriálu s tím, že jeho postavu nechají tvůrci po čase zemřít. Tvůrci to vyřešili tak, že ho nechali v komatu. Jenže seriál byl natolik úspěšný, že sám Jan Kačer požádal, že by se chtěl vrátit a tak je tam až do dnes. (cariada)

Související novinky

Svatba utužuje rodinné vztahy

Svatba utužuje rodinné vztahy

26.05.2006

S tím souhlasí určitě každý. Přestože mnohými zatracovaný, nenáviděný, za nudnou šeď označovaný a považovaný herecky i scénáristicky za ubohý seriál, Rodinná pouta se možná dočkají dalších sérií.… (více)

Reklama

Reklama