Reklama

Reklama

Ledová planeta

  • Česko Retrograde (více)
Trailer

Obsahy(1)

V nedaleké budoucnosti se odvážný tým několika mužů a žen, vedený Johnem Fosterem, vydává na nebezpečnou cestu do minulosti. Chtějí totiž zabránit objevení meteoritů, které obsahují smrtelnou mimozemskou bakterii, jež přivedla lidstvo témeř na pokraj vymření. Kdyby ale tušili, jaké hrůzné věci bude mít za následek jejich cestování časem, na svou cestu by se pravděpodobně nikdy nevydali... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

=Číča= 

všechny recenze uživatele

Dávám 1* za super motorkářký obleky. Mimochodem, věděli jste, že člověk z budoucnosti se pozná podle motorkářský kombinézy? Ještě, že měli ty "hodný" červený oblečky a ty "zlý" modro-šedý. Jinak by se v tom divák těžko vyznal :o) Oni snad vážně použili nějaké moto-oblečení a ani z toho neodpárali značky výrobce ... ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád sci-fi, celkem i Dolpha Lundgrena, ale Retrograde je trochu mimo mé schopnosti odpouštět v rámci žánru. Neuvěřitelně navazující a ještě více neuvěřitelné scény, které hraničí nejen s amatérismem, ale s levnou parodií, o které tvůrci sami nevěděli. Smutný pohled na relativně zajímavé cestování v čase do doby, kdy lidstvo ještě existovalo, aby se zabránilo vymření. Herci totálně nezvládají, režisér zůstal raději u sekretářky po celou dobu natáčení a tohle by nezachránil ani slavný Drago svými silnými údery... ()

Reklama

Expendable 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně levný a mizerný počin, který si říká scify. První nedostatky - malý rozpočet, 2. neschopní herci předvést lepší akční scénu než kopnout Dolpha akorát do pasu a ten na to "Ty nemáš budoucnost Dotne" 3. ta roztřelená helikoptéra, jedna rána z kapslikovky a vrtulník bouchne jako rachejtle a pak rázem zmizí, 4. mizerné ozvučnění a soundtrack, 5. děj naprosto nedávající smysl. Když se to sečtě vychází totální hovadina typu Alien Siege.1* za ten vrtulník a za Dolpha. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Ultralevná vykrádačka čehokoliv. Dolph Lundgreen s papundeklovou krosnou na zádech která značí jako že je z budoucnosti je k smíchu. Ale jinak svaly má stále z ocely a respekt si dovede sjednat. Takže komu stačí ke štestí primitivní céčko kde se pořád něco hýbe a sem tam někdo dostane správně přes d*žku, ten zas tak sklamaný nebude. Retrograde je určitě lepší než to co produkuje v poslední době Seagal. ()

Jrk odpad!

všechny recenze uživatele

Ac mam herce Dolpha Lungrena rad, tak tento snimek byl fakt priserny. Behem filmu jsem nekolikrate chtel film vypnout. Priserne herecke vykony, mizerna hudba a i kdyz puvodne meli naslapnuto na zajimavy pribeh tak to co z nej udelali vc. sladakoveho konce bylo teda opravdu odstrasujici! Pokud mate hodinu a pul co delat neztracejte tuto hodinu zivota koukanim na tento film! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Lundgrenov honorár bol 1 000 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)
  • Natočeno za pouhých 18 dní, editováno ve dvou a půl týdnech a smícháno v 1 den. (ČSFD)

Reklama

Reklama