Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život utíká rychle... Stíháš to? Nejpůsobivější a nejbrutálnější film o drogovém opojení, který byl kdy natočen. Film, který Vás převálcuje víc než dávka speedu. Tři dny hédonistických hrátek se změní v šílenou odyseu, když se ztroskotanec Ross stane řidičem a místním dodavatelem drog výměnou za své zboží... Následuje jedna bizarní situace za druhou a Ross stále více zapadá do světa toxikomanů, kde neexistují morální zábrany. Otevřte oči a připravte se na jízdu, při které se nedá spát! (DVD Edice)

(více)

Recenze (189)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé " střípky " nejsou špatné, efektně natočené, povedená kamera, po herecké stránce bez nijakých větších námitek. Mickey Rourke jako Kuchař excelentní, vynikající Brittany Murphy, potěší i Peter Stormare jako sjetý policajt z protidrogového, ale jako celek tenhle snímek trošičku " skřípe a nedrží pohromadě " , přičemž na vině je především scénář, ikdyž se to režisér snaží všemožnými " vychytávkami " zakrýt. Narozdíl od Requiem za sen, se tento Akerlundův snímek veze v notně odlehčeném tónu. Nedá se říci, že by to byl špatný snímek, ale zanedlouho po jeho skončení se vám " vykouří " z hlavy, aniž by ve vás zanechal nějaké trvalejší stopy. Ikdyž jedna " stopa " by se našla..... * navíc přihazuji za Mickeyho " osvětovou " přednášku na téma KUNDA. Přátelé, nejde jen o to , co může udělat kunda pro vás, ale o to, co vy můžete udělat pro kundu......VAU :o) ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Moc scen zobrazujicich snupani a snahy zaujmout americke divactvo a malo skutecneho deje ci nejakych poburucjicich situaci. A ty vylety do stavu fetacke vymastenosti taktez nejdou srovnavat s Trainspottingem a Human Traffic. Eric Roberts ve sve miniroli jako vzdy uzasny, ostatni prumerna az podprumerna sed. ()

Reklama

vorry 

všechny recenze uživatele

Co to do prdele bylo? Já to nějak pořád nechápu. Ten film je totální úlet. Celý působí jako jeden velkej slepenec. Naštěstí má pár opravdu dobrých scén (obdivovat kundy; ponožka na péru, atd). Hlavní hrdina je sympatickej feťák, ale nejvíc je Mickey Rourke - tvrďák a výrobce nějakejch podělanejch shitů, kterej pořád shání nějaký přísady do jeho fetu a jeho šéf je nějaká buzna..... WTF...... Proč? :D Režisér se vyžívá v maličkostech a hlavně v onom sjetém stavu ...... jeden stříh za druhým....... Nevím jestli to přijde jenom mně, ale mám pocit, jako by tvůrci filmu tyhle drogy propagovali. Film prakticky nemá děj. Jestli tenhle film měl šokovat, tak se mu to podařilo. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Klipová záležitosť, ktorá vás buď chytí, alebo odradí. Ak je Aronofského Rekviem za sen naozaj zabijácky "štof" , ktorý vás rozdrtí, toto je taký ľahučký "jointík". Jednu hviezdičku navyše pridávam za posledné minúty filmu, kedy celé to zbesilé tempo stíchne - až doslova zaspí - a vám docvakne, že zasa až taká sranda to nebola. ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Neuvedomelé feťácke zbližovanie množstva zaujímavých a odpálených tvárí sa vôbec nemusí hanbiť, ale zas sekať prsia tiež nemôže. O tom pokoj, vidím Aronofského, nemôžem prehliadnuť Tarantina a cítim snahu o vytvorenie tendenčného komplexu už kedysi poznaného. Milý pokus aj vďaka trefne vybraným osôbkam pohybujúcim sa po poli nezaniká, no "Šňup" ako celok triešti moje (a zrejme nielen moje) zmysly a aj keď ho nezatracujem, radosťou po plafón neskáčem. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (18)

  • Doktor, který říká větu "That's gotta hurt" (to muselo bolet) nad postelí Frisbeeho, poté co ho Spider Mike střelil do jistých intimních partií, je zpěvák a kytarista známý z kapely The Smashing Pumpkins Billy Corgan, který pro film složil několik skladeb. (Stocki)
  • Prodavače v sexshopu ztvárnil zpěvák kapely Judas Priest Rob Halford. (Stocki)
  • Kdyby se film nesestříhal, jeho původní délka by byla tři a půl hodiny. (Stocki)

Reklama

Reklama