Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Abyste mě nepovažovali za blbce, tak musím říct, že třetí díl Kameňáku je podle mě nejenom nejlepším dílem série, ale taky se mi nelíbí, že je tu jako třináctý nejhorší film všech dob. Rozhodně si nemyslím, že na vrcholu tohoto žebříčku můžou být zrovna české filmy, protože v Hollywoodu ročně vznikne tolik prasáren, že by se to do tohohle žebříčku ani nevešlo. Tři hvězdičky dávám proto, aby se tenhle film měl šanci vyškrábat se k trochu lepšímu hodnocení... ()

Carrie_3 odpad!

všechny recenze uživatele

Film založený jenom na vtipech a to především na těch, který jsou tisíckrát omýlané a mnohdy hraničí až s hranicí nevkusu, nemůže nikdy fungovat (teda může, ale pak to také podle toho vypadá). Pro mě představují všechny tyto 3 Troškovy díla, jedny z nejhorších filmů naší kinematografie, samosřejmě do této kategorie patří filmy podobné jako: Panic je na nic a jiné. Filmu jde k dobru maximálně přičíst herecké obsazení, protože se zde můžeme setkat s velkou řádkou u nás velmi známých herců. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Když jsem v jedné recenzi četl, že "prodavače, kterého hraje Richard Genzer, ve filmu neustále pod pultem někdo feluje", začal jsem se děsit... Kameňák 3 má příběh!!! Promiňte, ale nehodlám tomuto "filmu" dávat hvězdičky navíc kvůli věci, kterou ostatní snímky disponují jaksi "mimochodem." Scénáristická bezradnost je zde znát víc než předtím, jelikož věty "Ty jsi blbej/blbá" tvořily podstatnou část "hlášek" filmu. I já jsem se ze začátku asi čtyřikrát zasmál, ale pak už to, jako ostatně u kažého Kameňáku, šlo rapidně dolů. Absolutní dno předvedli Monika Absolonová a Dolly Buster. Jsem rád, že máme ty tři příšerné roky za sebou, ale při pomyšlení na to, že Zdeněk Troška začne opět kurvit českou pohádku, nevím, zda mé vydechnutí bude tak hluboké... ()

Columbus 

všechny recenze uživatele

Troska prekvapil, verte nebo neverte, tohle uz je nejaky tvar. "Vtipu" je tu min, ale kupodivu je to dobre. Kupodivu jsou lepsi, mene zname a lepe zasazene do pozor! PRIBEHU. Ano zde se u Stonejokes Series deje zlom! V zadnem pripade se nejedna o necekany zvrat ke komedialni genialite, ale..... mno.... mistr se dal slyset, ze je to K. posledni... skoda nebo stesti? nevim..kdo vi, co by se stalo pri premiere K9...? ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Hrůza! Pan Troška asi ztratil smysl pro humor nebo knížečku s vtipy. Za celou (101 minut je dlouhá doba) stopáž jsem se pousmál (neznamená zasmál!) a to při vtipu, co znám a při geniální scéně při fotbalu. Jinak snažit se postavit skomírající pokračování na Absolonové, Buster a vtipech o romech se mi zdá zcela špatná (subjektivní pocit). ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Na začátku dne, kdy se hraje důležité fotbalové utkání, je na obrazovce napsáno "neděle". Během utkání lze současně zahlédnout datum zápasu 21. června 2004. Datum však připadá na pondělí. (Mr.Hudson)
  • Každý film série je zakončen stejnou skladbou. (URBAN)
  • Filmování probíhalo v Týně nad Vltavou, na zámku Vráž, v Řitce, soutoku Lužnice s Vltavou a v Praze Slivenci (hřiště). [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama