Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Livingstone by se od svých vrstevníků asi příliš nelišil, nebýt té bubliny. Příroda si s ním zahrála a on zcela postrádá vrozenou imunitu. Chce-li žít, musí se zdržovat v absolutně čistém a sterilním prostředí. To mu dokáže zajistit pouze neprodyšná umělohmotná bublina. Jimmy je spokojený, prožívá podobná dobrodružství jako jeho kamarádi ... jen v obýváku v bublině. Když ale dojde na lásku a Jimmy se zakouká do půvabné Chloe ze sousedství, která se má brzy vdávat, nezbývá mu, než sestrojit bublinu, v níž se bude moci pohybovat i venku. Čeká ho totiž dlouhá cesta. Svatba, kterou chce překazit, se koná na místě vzdáleném téměř tři tisíce kilometrů... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (112)

Vanchovi 

všechny recenze uživatele

Toto pozeráte, keď film vyberá frajerka. Keďže tam hrá Jake Gyllenhaal, tak som tomu dal šancu a bol som celkom prekvapený. Aj keď je to úplná šablóna s od začiatku jasným koncom, má to dosť dobré vtipy, škoda len toho záveru, ten mohol byť aj lepší. A v bahennej bitke proti dvom prsaticiam o 500 dolárov by človek vyhral, aj keby prehral. ()

Beatle 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak absurdní a nesmyslné, až je to dokonalé. Roztomilý Jake Gyllenhaal, skvělé gagy, mrtvé krávy a náboženské sekty. Člověk, který zkombinoval tyhle čtyři věci dohromady, musel být naprostý magor a přitom totální génius :D Já vlastně ani kvůli tématu nechtěla ten film moc vidět. Ale berete-li ho s nadsázkou (a že to jinak nejde), je to skvělá podívaná u které se můžete opravdu velice upřímně zasmát! ()

Reklama

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu specificky film. Komedie, kterou nutno odkoukat od zacatku do konce. Pujcil jsem si to hlavne kvuli Jakeovi a Trejovi, zajimalo mne, co tihle dva delaji spolu v komedii :D. No, a musim rict, ze jsem byl velmi mile prekvapen. Je to sice ujete, naprosto silene, plne blaznivych postavicek, ale bavi vas to, bavi od zacatku do konce. A k tomu naprosto skvely hudebni doprovod. A dokonce jsem uronil i jednu slzu ;). ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Ujetá road movie o týpkovi v igelitové kouli. Čekal jsem standardní nudnou komedii z hnUSA, ale film byl nečekaně příjemný a místy velmi zábavný. Danny Trejo potěšil jako nikdy a celkově byly ty postavy nasoukané do zápletky opravdu výživné. Z prostého rámce "Jedu za svou milou, abych překazil svatbu," se tak stává našlapaná komedie s honičkou hned několika druhů magorů. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Může na světě být ještě více roztomilejší a bláznivější film než Bubble Boy? Ráda bych věřila, že ano. Je to tak hezky naivní, a pozitivně komediální, ale zato tak hrozně originální film, že se nenechat vtáhnout, by byla opravdu škoda. Mladý Jake Gyllenhaal na tuto roli sedí jako p*del na hrnec a když přijde na soundtrack, lepší jak v mnoha vysoko-rozpočtových filmech. Vím, že bych se měla stydět, když řeknu že mám pro tenhle film slabost, ale not really. - "Hi, it's my first day out in the world." ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Santa Claritě, v La Verne, v Los Angeles, v Palmdale, v Piru a Santa Paule v Kalifornii a v Las Vegas v Nevadě. (rafix)

Reklama

Reklama