Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chada vychoval Frank, bývalý osobní strážce jeho rodičů, kteří byli před dvaceti lety zabiti. Tenkrát se zachránilo i jeho dvojče Alex, ale nikdo neví, kde žije a Frank, dnes majitel fitnes centra, po něm nechává pátrat. Nyní mu najatý detektiv přináší zprávu o místě Alexova pobytu, a tak s Chadem letí do Hongkongu – o důvodu letu mu ovšem zatím nic neřekne. Až na místě setkání oběma sdělí, že jsou bratři a vysvětlí jim, kdo zabil jejich rodiče, a tím si přivlastnil i jejich majetek. Chad chce okamžitě pomstu, ale Alex je opatrnější. Po nevydařeném obchodu s kradenými auty si to ale rozmyslí a rozhodne se jít do boje s Chadem a Frankem. Svou akci začínají u Raymonda Zhanga, který byl kdysi společníkem jejich otce a patřil mezi vrahy při jejich zabití. A žije tu i druhý tehdejší společník, Griffith. Oběma se daří velmi dobře a jsou napojeni na místní podsvětí. Zatím netuší, že hodina pomsty za dávný zločin se blíží… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (346)

jitrnic 

všechny recenze uživatele

Mám takový pocit, že to byl jediný film s JCVD, na kterém jsem byl v kině, byl jsem na to náležitě pyšný, mohl jsem pak kamarádům, co to neviděli, vyprávět scény z filmu (obávám se, že některé jsem se i pokusil předvést...). Pak jsem to viděl po letech, pořád se mi to celkem líbilo a myslím, že to byla Mistrova nejlepší role (resp. jediná, kde se blížil čemusi jako hereckému výkonu, pokud nepočítám film JCVD). ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

První vlna WHS byla za náma a tady už se začínalo chodit do videopůjčoven. Double Impact už tedy jsem tuším viděl poprvé s dabingem. Van Damme se přesunul opět do Hongkongu, kde se mu dařilo s Krvavým sportem a aby se to ještě lépe pamatovalo, vrátil na scénu i Bolo Yeunga. Když jsem minule psal o Sheldonovi Lettichovi, tady bych to musel ještě podtrhnout. Ta režie je hrozně mdlá. Film je zbytečně dlouhý. Souboje absolutně nezvládnuté. Choreografie soubojů navíc nikde. Mydlí se to poměrně často, také střílí, ale tu správnou atmosféru dřívějších VanDammovek zde už nenacházím. Přitom Krvavý sport je rok 88 a tohle 91. Zvláštní. Dvojitý zásah u mě funguje čím dál méně a na některé scény se už ani neteším. Například souboj bratrů proti sobě. Prostě kluci dostali k dispozici snad poprvé pistole a tak z toho není tak bojovka jako spíše gangsterka. Film poprvé nabídl opravdu milostnou scénu a to možná zrovna tu best of Van Damme. Vyloženě otravná je role Franka. 50% ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Strašná hovězina, která kdyby se vykašlala na snahy (opravdu jen snahy) o psychologii, vsadila přímočaře na bruselskou svalovinu a přišla o 20 minut stopáže, mohla být i nadprůměrnou bezmozkovou zábavou na novácké noční maratony. Takhle 5/10 s guilty pleasure potenciálem pro ty, kteří si na JCVD fanouškovsky ujíždějí. "Splits... no problem." ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Je mi ľúto diváka, ktorý nenájde pochopenie pre tento typ filmov. Nevravím pre tento konkrétne, pretože je tu mnoho, čo vyčítať, ale aj tak zostáva jednou z klasík, teda pre mňa určite. A ak by som mal aspoň jednou vetou zhrnúť prečo, tak je to (Van Damme)², hlášky, záporáci a akcia. 75%. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Přepadla mě nostalgická akční nálada. Jenže akce "dva v jednom" tentokrát nebyla dobrou volbou a Van Damme mě z akční nostalgie zase na čas vyléčil. Prostinká story plná nesmyslů, navíc špatně natočená i zahraná. Ani ty akční scény to nějak neměly čím zachránit, a to i když dvojitého JCVD dovybavily tak těžkým kalibrem jako je Bolo Yeung. ()

Galerie (144)

Zajímavosti (19)

  • Ve filmu si zahrála svou první zápornou roli šestinásobná Ms. Olympia v kulturistice Cory Everson. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama