Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chada vychoval Frank, bývalý osobní strážce jeho rodičů, kteří byli před dvaceti lety zabiti. Tenkrát se zachránilo i jeho dvojče Alex, ale nikdo neví, kde žije a Frank, dnes majitel fitnes centra, po něm nechává pátrat. Nyní mu najatý detektiv přináší zprávu o místě Alexova pobytu, a tak s Chadem letí do Hongkongu – o důvodu letu mu ovšem zatím nic neřekne. Až na místě setkání oběma sdělí, že jsou bratři a vysvětlí jim, kdo zabil jejich rodiče, a tím si přivlastnil i jejich majetek. Chad chce okamžitě pomstu, ale Alex je opatrnější. Po nevydařeném obchodu s kradenými auty si to ale rozmyslí a rozhodne se jít do boje s Chadem a Frankem. Svou akci začínají u Raymonda Zhanga, který byl kdysi společníkem jejich otce a patřil mezi vrahy při jejich zabití. A žije tu i druhý tehdejší společník, Griffith. Oběma se daří velmi dobře a jsou napojeni na místní podsvětí. Zatím netuší, že hodina pomsty za dávný zločin se blíží… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (346)

kingik 

všechny recenze uživatele

Je to samozřejmě perfektně béčkoidní film, ale před mnoha lety jsem byl na něm v kině a musím uznat, že zase taková nuda to nebyla. Pak jsem tento film viděl vícekrát na VHS. Mělo to povedený dabing, Van Damme byl na vrcholu, spoustu akce a nuda se nedostavovala. S odstupem času se film dá brát jako dynamická podívaná a nejvíce se mně vybavují totálně nepovedené scény s dvojníky, kteří Van Dammovi nebyli vůbec podobní. Za příval akce i příjemných humorných scén, ke kterým docházelo zejména při záměně obou dvojčat a sympatickou hereckou snahu Van Damma, si to 80% zaslouží. ()

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

,,Jean-Claude Van damme vždycky provádí úder, teď se připrav na dvojitý zásah. Bratři dvojčata znovu spojeni k této misi, aby pomstili smrt svých rodičů. Jsou zatraceně svižní, zatraceně chladní, zatraceně žhavý. Van Damme krát dvě, dvojitá zábava"... VHS-trailer Intersonic: Konec citace. Béčko bohaté na roznožky i elegantní otočky drsného baleťáka z Belgie. Tentokráte v dvojitém provedení. "Zlý" Van Damme a jeho citlivější druhé já. Rozdíl v hereckém projevu je patrný v odlišném účesu a ve střídání dvou mimických výrazů. Drsné mračení vs sexy úsměv. Inu, tuhle akční jízdu ranných 90' let, spasí pouze řádná dávka nostalgie a odstupu. Doporučovat tohle někomu kdo nemá absolutně šajn, bych se neodvážil. Desítky zpomalených záběrů na Van damma, který kope, přebíjí zásobníky, pojídá sushi či svým šarmem přivádí do varu silikonové vyplně jedné blonďaté kikiny, svou nabubřelou majestátností dokonale zakrývají logické lapsy a laciné dialogy. Ale co má být? Zábava je to stále bezstarostná a ucházející. PS: Bolo Yeung a jeho mega hrudník, je tu samozřejmě přítomen. Žádný strach :-) ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Přepadla mě nostalgická akční nálada. Jenže akce "dva v jednom" tentokrát nebyla dobrou volbou a Van Damme mě z akční nostalgie zase na čas vyléčil. Prostinká story plná nesmyslů, navíc špatně natočená i zahraná. Ani ty akční scény to nějak neměly čím zachránit, a to i když dvojitého JCVD dovybavily tak těžkým kalibrem jako je Bolo Yeung. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z naprosto nejlepších snímku tohoto nabušeného Belgičana, který byl v devadesátých letech ve vrcholné formě a v tomto filmu to ukázal nejlépe. Obě dvojčata jsou v jeho podání typickými jeho hrdiny - buď nebezpečný drsňák nebo pohodový šoumen, oba ale umí výtečně rotačky, kopy a boj zblízka. V tomto příběhu si navíc dobře zastřílel a zřejmě zázračně osvícený béčkař Sheldon Lettich dostal z Van Damma neuvěřitelnou akční průtrž. Jedno z nejlepších akčních béček, jaké kdy vzniklo, jeden z Van Dammových a Lettichových klenotů. Hudba: Arthur Kempel ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Byla spousta akčních filmů, na které jsem jako malý kluk koukal s pusou dokořán, při soubojích zatínal pěstičky a škubal s sebou, jako kdybych sám chtěl někoho nakopnout. Tenhle byl jedním z nich. Oblíbený akční hrdina zde byl navíc zdvojnásoben! Nespočet vystřílených zásobníků, imponující záporáci a hlavně mistr roznožek, sympatický a nabušený Jean Claude! To bývalo ve škole řečí... "Van Damme vyskočí 4 metry do vzduchu... Van Damme udělá 60 kliků na jedný ruce..." Strašně jsme tuhle akční ikonu zveličovali. Co mi na Dvojitém zásahu učarovalo dále?? Výborný Bolo Young (ten si do těch svalů snad foukal vzduch), hbitý týpek s ostruhami na kovbojských botách, svalnatá držitelka 6-ti titulů Mrs Olympia Cory Everson, Geoffrey Lewis coby houževnatý a dobrácký Frank, zpomalovačky soubojů, duel bratrů a dialog: "Tvoje odpověď?? Hm??..." "Jdi do prdele!" Nostalgické 4 hvězdy. 30 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Galerie (144)

Zajímavosti (19)

  • Opuštěný objekt, ve kterém se Chad, Alex (oba Jean-Claude Van Damme) a Frank (Geoffrey Lewis) ubytují, je již dlouho uzavřený Jockey Club Mong Tung Wan Hostel ležící na pobřeží Mong Tung Wan na hongkongském ostrově Lantau. (ajaxx)
  • Jean-Claude Van Damme se kompletně postaral o choreografii všech soubojů. (korbitch22)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno