Reklama

Reklama

Karate tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se

  • USA No Retreat, No Surrender (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jason Stillwell, syn majitele karate školy, je velkým fanouškem Bruce Leeho, sám však ale moc dobře bojovat neumí. Všechno se změní, když se mu jedné noci zjeví duch Bruce Leeho a začne ho trénovat. Jason se naučí ubránit nejen sebe, ale i své nové přátele ze Seattlu a svého otce, za jehož školu ve finále bojuje proti smrtelně nebezpečnému ruskému bojovníkovi Ivanovi (Jean-Claude van Damme). (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže asi takhle, na filmu jsem nevyrůstal, ani jsem ho neznal, poté co jsem ho ale shlédl mám chuť na další díly, ale raději je vynechám. Bojím se že mi zhnusí jedničku. Jednička je taková zábavná blbina se skvělýma bojovýma scénama. Je to typické béčko takže žádní herci, špatný scénář, ale zábava maximální. A Van Damme byl naprosto dokonalej. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si to jako dítě, kdy jsme to sledovali u dědy na kazetě den co den. Byl to jeden z mých prvních filmů  a první krůčky Van Damma, kde vlastně souboj tady prohrál a nebyl ještě hlavní postavou filmu. V té době to bylo Karate ("dědo ! pusť nám to karate" ha-ha) jako blázen a Van Dammův xicht z tohoto snímku, mám dodnes před sebou. "JASONE, NEUSTUPUJ, NEVZDÁVEJ SE !!" Krásné vzpomínky. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Karate Tiger I. je jednoducho legenda, jeden z prvých filmov, čo som videl na videu a pekná spomienka na časy dávno minulé. Van Damme v úlohe drsného, namysleného a afektovaného záporáka má ešte celú kariéru pred sebou. Dejová linka je síce strašne prostá, ale aj tak tu ide hlavne o ten ring :). Bavilo ma to vtedy, baví ma to aj dnes. 70/100 ()

Gimli odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je tak úžasně pitomé, až je to dokonale zábavné. Špatně hrají úplně všichni, dialogy jsou směšné, hloupé nebo přehnaně patetické, hudba ujetá a není tu ani jeden překvapující moment. Ale je to smíchané tak neumětelsky, že se člověk každou chvíli směje. PS: Dvojník Bruce Leeho, který se mu podobá akorát kimonem, připomene zlaté časy papírových náhrobků Eda Wooda... ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Každý nejako začínal, ale za toto sa tvorcovia musia hanbiť dodnes. Otrasný film po každej stránke, jedna jediná vec kvôli ktorej som mu nenapálil "odpad" boli na svoju dobu choreograficky pomerne zložité a kontaktné súboje. Záverečný fight Van Damme vs. McKinney je lepší, než čokoľvek z Bloodsportu, no aj tak si už túto sračku nikdy nepozriem. 10 % ()

Galerie (38)

Zajímavosti (33)

  • Choreograf bojových scén "Harrison" Mang Hoi sám prováděl salto vzad s kopem namísto Kurta McKinneyho i Kima Tai Jonga. (Herr_Flick)
  • Jean-Claude Van Damme hral vo filme Rusa s menom Ivan Kraschinsky, avšak v titulkoch je uvedený ako Karl Brezdin. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama