Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svérázný Joe pracuje jako uklízeč v rozhlasové stanici, je terčem posměchu kvůli tomu, jak vypadá. Nechá si všechno líbit, nic ho nedokáže urazit, protože má zvláštní dar vidět všechno pozitivně. Jednoho dne omylem vpadne do živého vysílání, kde ho sarkastický moderátor Zander využije jako ideální cíl svých jedovatostí. Neplánované zpestření programu se však vyvine nečekaným směrem. Joe ignoruje posměšky a začne vyprávět svůj příběh o tom, jak ho rodiče jako osmiletého kluka opustili na parkovišti v Grand Canyonu a jak se o sebe snažil postarat. Otupělé posluchače fascinuje jeho příběh plný neúspěchů i neobvyklý optimismus, který mu pomáhá vytrvat na cestě za snem o rodině a lásce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

uiu odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutné, vulgární a trapné. Když nad tím tak přemýšlím, tak ubožejší komedii jsem neviděla a že jsem jich viděla už dost (myslím těch ubohých). Jeden z momentů, co si z filmu pamatuju je, jak se psovi přilepily koule k verandě, a to si nepamatuju proto, že by to bylo vtipné, ale proto, že nic debilnějšího jsem už dlouho neviděla. PS: Film dávali pod názvem Joe Špína (ne Špinavej Joe, jak je zde uveden název filmu). ()

Lukoh 

všechny recenze uživatele

Beznádejný rocker a "špinavec" Joe Dirt sa prediera životom potom, ako ho rodičia zanechali samého uprostred púšte. Raz však začne v rádiu rozprávať svoj životný príbeh, ktorý si získa celú Ameriku. Dojemný, vtipný príbeh, no miestami poriadne pritiahnuty vás určite na tú hodinu a pól pripúta k televízoru. ()

Reklama

ogi1 

všechny recenze uživatele

Odpočinková komedie pojednávající o Joe Špínovi který se ztratil rodičům při výletu ke Grand Canyonu. Teď se živí jako uklízeč a žije v kotelně no a jednoho dne je pozván do rádia do šou jednoho chlápka který si zve do vysílání podivná individua a zkoumá jejich příběh, no a Joe začne vyprávět svůj životní příběh. Celkově mi příběh přišel na poměry komedie dostačující a poměrně dobrý. S humorem je to tu jak na horské dráze občas pobaví a občas zase u vás zanechá poměrně trapnou pachuť...nouze není ani o fekální humor. Herecké výkony jsou na dobré úrovni a hlavně David Spade v roli Joe Špíny podává hodně slušné herecké výkony a díky němu je i tato postava dost uvěřitelná. No jedná se o poměrně zábavnou odpočinkovou komedii u které musíte vypnout a příjemně se pobavíte mě osobně film hodně sedl a těším se na druhý díl. ()

JimmyMadison 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv většina lidí hodnotí tento film jako odpad, jednou, dvěma, nanejvýš třema hvězdama, nezbývá mi než se odtrhnout od davu a dát filmu plný počet. I když si uvědomuju že je Špinavej Joe naprosto béčková komedie plná narážek, lehce nechutných scén a nevhodných vtipů, je to film jehož účelem je nepřemýšlet ale smát se, a s tímhle úmyslem ho taky produkční společnost Happy Madison stvořila. Joe Špína (alias komik David Spade) vypráví svůj životní příběh v jedné rozhlasové stanici, za účelem najít své rodiče, které v mládí ztratil. Všem příznivcům bláznivých komedií můžu tento film vřele doporučit... ()

predators 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie. Chlapík, kterému už jako dítěti zarostla paruka do lebky, to se jen tak nevidí, ale nyní se pohodlně posaďte a vyslechněte si příběh Joea Špindíry. Příběh, který neoplývá hromadou vtipných situací, ale zobrazuje nám, jak těžké může být hledání svých rodičů, kteří vás zapomněly v Grand Kaňonu. A že je to hledání plné nástrah, atomových septiků a metoritů:-), na to už se podívejte sami. :-) 60% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Kabriolet "Hemi", který se ve filmu objevuje, je Plymouth GTX z roku 1967. (rafix)
  • Postavu Robbyho stvárnila americká rocková ikona Kid Rock. (Lukoh)
  • Všechny scény Dennise Millera byly natočeny během jediného dne. (Cheeker)

Reklama

Reklama