Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kate Burkeová (Katie Holmes) je pod stupňujícím se tlakem, aby už konečně dokončila studia na prestižní univerzitě a nastoupila jako konzultantka ke známé firmě. Kate se však ještě nedokázala vyrovnat s láskou k Embrymu, která před dvěma lety náhle skončila poté, co mladík záhadně a beze stopy zmizel. Stopa už je značně vychladlá, ale detektiv Wade Handler (Benjamin Bratt) se přesto vydá do vysokoškolského kampusu a snaží se získat alespoň střípky informací o mladíkově životě. Embry se však nečekaně vynoří právě ve chvíli, kdy se Wadeovi podaří vytrhnout Kate z apatie a probudit v ní nové city. (HBO Europe)

(více)

Recenze (38)

Filmpub.cz (Tomáš Chvála)

"Opuštěná je slušným detektivním thrillerem se solidní atmosférou, vkusnými hereckými výkony a celkem logickým vyústěním. Nebýt onoho pocitu, že to celé bylo myšleno původně jinak, šel bych patrně s hodnocením výš. Dle všeho byl totiž původní potenciál filmu mnohem vyšší, než jaký je konečný…"

Studna.net (Ivan Kučera)

"Katie Burkeová (Katie Holmesová) už nie je dievča ale ešte ani žena. Vstupuje do doteraz nepoznaného dospeláckeho života, má čudnú minulosť a neistú budúcnosť. Navyše sa zdá, že jej do života vstúpila obávaná minulosť, konkrétne Embry, jej bývalý frajer, ktorý jedného dňa záhadne zmizol a zdá sa,…" více

Reklama

Reklama