Reklama

Reklama

Happy Tree Friends

(seriál)
  • USA Happy Tree Friends

Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířecích kamarádech a jejich dobrodružstvích, která dobře začínají, ale skoro vždycky skončí nějakou pohromou.  Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířátkách a jejich dobrodružstvích, která ovšem vždycky skončí nějakou pohromou. Do nesourodé partičky kamarádů patří mimo jiné králík, tchoří slečna, los a bobr, ale ať už si udělají piknik v lese, vydají se po medvědích stopách nebo zamíří mezi zběsile jedoucí auta, je jasné, že zmatek na sebe nenechá dlouho čekat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (257)

ViktorS 

všechny recenze uživatele

Hovorí sa, že tento animák robí z ľudí psychopatov, ale pravda je taká, že len dáva ľudom to čo občas chcú a to je brutalita. Takto si ju človek pekne v milom nevinnom animáku vychutná aj sa zasmeje. Len zaujímavé je, že aj keď je tento animák (pravdepodobne) 18+, tak ho pozerá prevažne publikum do 18+. Aspoň u mňa to tak platí, lebo čím som starší tým ma tento animák menej láka (naposledy som si pozrel nejaký diel asi rok - dva dozadu). To však neznamená, že je zlí. Mám na neho "pekné" spomienky. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Bohužel mě minulo období, které lidi občas zmiňují ve smyslu "byl jsem malý a myslel jsem si, že to je dětský pořad, ó jak jsem se mýlil/a". Já osobně se k HTF dostal v tom pravém věku, kdy člověk podobné věci vyhledává (což, ruku na srdce, mi zůstalo dodnes), nejvíce se ztotožňujíce s Nuttym. A tak jsem si to náramně užíval. Nyní jsem se na to zpětně podíval a skutečně to stále má svou kvalitu. Ale. Novější epizody jsou sice mnohem krásněji naanimované, z původního konceptu animovaného pořadu s brutálním twistem zbyl jen ten animovaný pořad, kde jsou zápletky čím dál tím komplikovanější a daleko větší pozornost dostává příběh před tím, proč sledujeme právě HTF a ne to, co zrovna běží na Déčku. (vím to, protože úplně stejná situace se stala u jednoho pořadu, který jsem pomáhal tvořit) Brutalita je v nových dílech řešena rychlou smrtí jako vytrženou z Mortal Kombat, kde se to podobnými "fatalitkami" jen hemží. Dříve postavy vydržely daleko více, řvaly v agónii a o to více právě ona brutalita vynikla. ()

Reklama

Potjoc odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem měl možnost to vidět vždy u počítače vrstevníků, kteří to pouštěli. Mě se hnusí v jakémkoli filmu už jen jediná taková scéna, jediné gore, v případě kreslených filmů pro dospělé i pro děti, či dětských seriálech, komiksech, a bláznivých komedií, i jedinou kapku krve. Ale tenhle seriál, a nejeden další, je celý jenom o takové brutalitě. Bohužel ale nemusím chodit daleko. Dnes vidím i v některých dílech Spongeboba také např. stažení z kůže, V Dobrodružství tučňáků pro malé děti, krvavou vodu, ve Čtyřlístku pobodání s krví a to autoři a fanoušci komiks kritizují grotestkní násilí, které i v tom Čtyřlístku se objevuje. Ale bohužel věci jako roztrhaná postava, až jí je vidět kostra a další věci vidím i u žánrů, kde bych do do předloňska nikdy nečekal. ()

Script 

všechny recenze uživatele

Nemůžu uvěřit, že je někdo schopen udělat tak krvavou a nechutnou pohádku o zvířátkových postavách! Byli momenty, kdy jsem u toho brečel smíchy, či málem zvracel znechucením. Pak tu bylo dost epizod, kdy mi to nepřišlo vtipné, ale spíše pouze nechutné. 4 hvězdy (pomáhají tomu hrozně ty epizody, u kterých brečíte smíchy). ()

pugs 

všechny recenze uživatele

Moje prvé spoznanie s HTF bolo na jednej nemenovanej stránke s videami a popis bol: "Video nie je určené deťom"... Samozrejme som si povedal, že to je super haluz, tak som si pozrel jeden diel a odvtedy začala moja HTF mánia. Všetky diely pekne uložené na disku, a stále sa to dá dokola pozerať - Pre mňa najlepší diel - Out on a Limb. Ako napísal Dawid199 som vôbec nevedel, že to tu je. 10/10(PS: Všetky časti nájdete na http://www.youtube.com/user/mondomedia?blend=1&ob=4 ) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Inspirací pro postavu Disco beara byl Disco Stu ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (t.mon)

Reklama

Reklama