Reklama

Reklama

Skupina maskovaných zločinců obsadí banku a drží v ní rukojmí. Jejich velitel Lorenz je ochoten jednat pouze s detektivem Quentinem Connersem. Ten však byl nedávno suspendován po nevydařené akci. Je však vrácen do služby a spolu s mladým kolegou, detektivem Dekkerem se vrhá do akce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (216)

3n3my 

všechny recenze uživatele

Chaos zdá sa nielen v názve, ale aj pri natáčaní. Neskutočne veľa chýb (napríklad mŕtvola čo ihneď vypláva, kamery v banke (!) bez záložného napájania, atď.) a herecké výkony na úrovni telenoviel (a to aj od tých zvučnejších mien v obsadení) robia z tohto filmu podpriemer, ktorý nemá veľmi čím kladným prekvapiť. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku zklamání, čekal jsem to přece jen o fous lepší. Film mě prakticky ničím zvláštním nezaujmul. Snad jen tím že zde hraje v akčním filmu netradičně Ryan Phillippe z Velmi nebezpečných známostí. Jinak na tento kousek brzy zapomenu. Trošku se začínám bát o Jasona Stathama, aby nebylo za chvíli přestathamováno. Snad ho nebude chtít do filmu každej rejža. ()

Reklama

Testament 

všechny recenze uživatele

Já jsem opravdu nekoukal na "Zelené peklo 2:Příběh poldů"? To se divím. Absoultní chaos njen v názvu, ale hlavně ve scénáři, kdy se nás tvůrci snaží do poslední chvíle přechytračovat, co to jde. Wesley a Jason, říkal jsem si, že tyhle crossovery bývají povedené, ale jsem zklamán na celé čáře. Měl to být trhák, ale mě to zklamalo. Wesley, v roli padoucha, je nad věcí a tahá poldy za nos, ale výsledek je nepřesvědčující. ()

Balu... 

všechny recenze uživatele

Ehm; no, lehce zavádějící - ještě 12 minut před koncem filmu bych to viděl na 1 a neco málo k dobru - naneštěstí pro můj úsudek scénář nebyl tak děravý, jaxem předpokládal a tak si film polepšil - nic "extra top"; přes některé druhými vyjmenované nelogičnosti rozhodně je tohle lepší než drtivá většina filmů v pátek a sobotu večer na Nově.. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Prvá tretina s prepadom banky si priam núka porovnanie so Spikeho výborným Inside Man a zároveň tým rovno vyjadriť aj kvality/slabiny Chaosu. Tam, kde Spike pracuje skrz postavy a štruktúre rozprávania pripisuje rovnakú dôležitosť ako samotnému príbehu, čím sviežo obmieňa žánrové konvencie a mení štandartný produkt na inteligentné a pútavé dielo, Giglio sa vyjadruje výhradne skrz akciu a priznáva, že vie, kde sú jeho hranice a žánrové mantinely prekračovať nemieni. To poteší. Čo nepoteší je fakt, že od polovice film tento prísľub porušuje a snaží sa zrazu hrať na chytrejšieho, než mu vlastne sily a predpoklady stačia. Dovtedy chutná, svižne rozbehnutá a remeslene akceptovateľná jednohubka začína naberať vďaka kopeniu logických dier a za vlasy pritiahnutých scenáristických vývrtiek horkastú pachuť, ktorú korunuje nešťastné finále. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Přestože se děj odehrává v USA, policejní vrtulník i soukromý tryskáč mají kanadskou registrační známku začínající písmenem C. Stejně tak pobočky pizzerie Panago se nachází pouze v Kanadě. Podobně ulici "W. Cordova", kde se odehrává automobilová honička, můžeme najít pouze v kanadském Vancouveru. (Conspi)
  • Je možné zaznamenat, že prostředí, kterým Dekker (Ryan Phillippe) během pronásledování na motocyklu projíždí, se nemění. Stejnou ulicí projede rovnou čtyřikrát, dokonce vždy stejným směrem. (Conspi)

Reklama

Reklama