Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (176)

SeBig 

všechny recenze uživatele

,,copak nevíš jak ti to může rozesrat hlavu?!" Chucky je o hodně vtipnější než v předchozím díle Bride of Chucky ale to je asi tak vše Tillyová jak je tlustá ,,a to ani není tehotná" vubec nezaujme ničím spíš se zaměřuje na to jak neumí vubec hrát a syn Chuckyho mohl mít taky mnohem lepší xicht a ty efekty, pohyby panenek.. amaterský filmečky s legem na YT vypadají líp.. ale to je asi vše co bych vyčetl jinak pár postav docela nadchne jako třeba Redman a pěkná Hannah Spearritt. ,,Bůh žehnej trpaslíkům" ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Oproti čtyřce docela slabota... ty vtípky pořád ještě dobře fungují - Chucky, Tiffany i jejich děcko Glen(da) mě opravdu baví, ale ději chybí celistvost a spád. Hluchých míst to má bohužel docela dost. A zatímco v předchozím filmu se mi herecký výkon Jennifer Tilly opravdu zamlouval (navíc to byla docela kočka), tak zde mi přišla vysloveně nemožná. Jediné, co to zachraňuje od podpůrměrnosti jsou jen ty panenky, takže na vyšší hodnocení to opravdu nevidím. A vzhledem k tomu, že je to poslední díl série, zde je můj žebříček oblíbenosti: CP1, CP4, CP3, CP5, CP2. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Netušila jsem co mám od tohoto dílka vlastně očekávat. Horor to není v žádném případě a komedie, no asi jak pro koho, vtipné to zase příliš nebylo, ale v každém případě bych jim do dalšího filmu doporučila dobrého psychologa. Dvě hvězdičky dám za jejich roztomilého syna/dceru (ono se to nemohlo rozhodnout), který se v každé stresové situaci počůral do kalhot, což bylo dost často. ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

Bride of Chucky a Seed of Chucky sú až nepochopiteľne dobré resuscitácie série, ktorá od svojho vzniku stála iba n pár podarených monetoch s vraždiacou bábikou. Dva spomenuté diely posúvajú celý koncept do veľmi bystro-ironickej roviny a čo viac, dokazujú, že zázraky sa dejú aj uprostred horrorových sérií. A to dodáva chuť a motiváciu ich sledovať celé. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů, jaké jsem kdy měla tu možnost vidět. Je až neuvěřitelné jakým stylem se dá zničit solidní béčko z 80. let... Jak mohlo někoho vůbec napadnout udělat ze samotářského Chuckyeho "starostlivého" otce, který se hádá se svou snobskou ženuškou o to, zda je jejich syn chlapec či dívka? Za tenhle film (a nepředstavitelně trapný dabing Bohdana Tůmy) bych stavěla ke zdi bez mrknutí oka. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Scéna, kdy se Chucky v nemocnici prosekává dveřmi, je odkazem na thriller Osvícení (1980). (ČSFD)

Reklama

Reklama