Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (176)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// PLUS: mám rád Chuckyho už od dob první Dětské hry, líbí se mi, že se to nebere vážně, nová zápletka je zajímavá MÍNUS: je tu pár nechutností, které se nemusí líbit každému, občas se trochu opakuje nebo vykrádá sám sebe./// Shrnutí: Chuckyho sémě nepřímo navazuje na předchozí Chuckyho nevěstu. Díky spojení těchto dvou milenců vznikne jejich potomek, se kterým je tady největší sranda, když nepočítám Chuckyho hlášky. Je středobodem příběhu a vše se točí kolem něj a jeho "rodičů". Potěší menší role Hannah Spearritt. Bavil jsem se výborně, jen bych příště uvítal čistokrevný horor./// Celkem 77%/// ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Posledný diel z Chuckyho, čo mi z nejakého dôvodu stále unikal. Možno z dobrého dôvodu. Nie som si istý, či odceňujem takýto čiernohumorný prístup, kde síce je aj gore, niektoré trestuhodne CGI, ale utopené v hláškach, narážkach, vtípkoch a cynickom humore. Chucky vyzerá dobre, odsýpa to, je to dobre nakrútené, ale oveľa milší je mi prístup konzervatívnych prvých troch dielov, alebo čiastočná vážnosť dielov ďalších. ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Oproti čtyřce docela slabota... ty vtípky pořád ještě dobře fungují - Chucky, Tiffany i jejich děcko Glen(da) mě opravdu baví, ale ději chybí celistvost a spád. Hluchých míst to má bohužel docela dost. A zatímco v předchozím filmu se mi herecký výkon Jennifer Tilly opravdu zamlouval (navíc to byla docela kočka), tak zde mi přišla vysloveně nemožná. Jediné, co to zachraňuje od podpůrměrnosti jsou jen ty panenky, takže na vyšší hodnocení to opravdu nevidím. A vzhledem k tomu, že je to poslední díl série, zde je můj žebříček oblíbenosti: CP1, CP4, CP3, CP5, CP2. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ještě větší kupa popkulturních odkazů a ostatně i cameo Johna Waterse, které z toho dělá certifikovaná camp. Je legrační, že půvobně chtěli tvůrci natočit minimalistický psychologický horor o dětských traumatech a stačilo málo, aby se to proměnilo v šílenou postmoderní gore komedii, která může v nejlepších momentech stát vedle Cravenova Vřískotu. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Hahaha to bylo prostě neuvěřitelný. Díval jsem se na tom v horrorovém stánku festivalu Brutal Assault a dokážete si představit jak to vypadalo, když umřela Britey Spears. Jinak film má několik fakt silných vtipů a Chucky je skutečně geniální. Jsem rád, že tvůrci pochopili, že film o vraždící panence nemůžou brát vážně. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Natáčelo se také v Kalifornii (USA). Točilo se od 28. listopadu 2003 do 18. března 2004. (Varan)
  • Chris Sarandon dostal ponuku zopakovať si úlohu detektíva Mike Norrisa z prvej časti. Kvôli pracovnej zaneprázdnenosti odmietol. (beso74)
  • Scéna, kdy se Chucky v nemocnici prosekává dveřmi, je odkazem na thriller Osvícení (1980). (ČSFD)

Reklama

Reklama