Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (176)

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Vážnost je tady navíc, každý si musí uvědomit, že sleduje komedii s hororovou postavičkou a ne čistokrevný horor, který byl stejně jenom první díl. Páté pokračování je u mě hned na druhém místě, hned za zmiňovanou první Dětskou hrou. Tiffany z nevěsty zůstala, zůstal i Charles L.Rey a nově přibyl na seznam „made in japan“ Glen/Glenda – jako nová postava, ale není filmu příliš přínosem. Hodně parodujících odkazů, vybuchlá Britney, dost krve a hip-hoper Redman. Nadmíru zvládnutá práce za kamerou, dobré budování atmosféry, umocněno chytře zvolenou hudbou, jenom přidává na celkovém GP požitku. „5 years later“ si mohli autoři odpustit….8/10* ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Horor až tak ne, ale morbidní komedie ano. Chucky je zabiják, který nezná slitování s nikým a ještě u svých mordů dokáže cedit jedovaté hlášky. Nesedělo mně, jak tvůrci nevěděli pořádně rozvinout příběh. Přece jen se neblýskli s něčím, co by obnovilo zájem o vraždící panenku, která ještě nedávno naháněla hrůzu. Zparodovat vše a všechny byl sice dobrý nápad, ale stejně bych viděl raději Chuckyho v pořádně napínavém hororu než v hororové pohádce. Body za technické zpracování, pár skutečně potrefených nápadů a možná se Chucky v budoucnu vrátí pod vedením ostřejšího horrormana, než je Don Mancini. Jenže smůla. Chystaný remake bude režírovat právě on. 60% ()

Reklama

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů, jaké jsem kdy měla tu možnost vidět. Je až neuvěřitelné jakým stylem se dá zničit solidní béčko z 80. let... Jak mohlo někoho vůbec napadnout udělat ze samotářského Chuckyeho "starostlivého" otce, který se hádá se svou snobskou ženuškou o to, zda je jejich syn chlapec či dívka? Za tenhle film (a nepředstavitelně trapný dabing Bohdana Tůmy) bych stavěla ke zdi bez mrknutí oka. ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Pětkou celá série pokračuje směrem k černé komedii, k níž ji už v předchozí výborné čtyřce nakopl Ronny Yu. Mancini dělá, co může aby udržel krok - nešetří gagy a citacemi, přivádí na scénu další panenku, přihodí hromadný pokus panenek o přestup do lidských těl, aby je ve finále nechal povraždit mezi sebou, přičemž dojde i na krátký loutkový kung-fu souboj (kdo viděl TEAM AMERICA, je doma). Problém je že 1) ony gagy a citace jsou většinou pubertálně prvoplánovité nebo naopak přemrštěné a ve výsledku nepříliš vtipné, 2) Chuckyho pinochiovsky pojatý syn nevypadá ani zdaleka tak dobře jako jeho styloví rodiče a navíc jeho ukňourané hledání vlastní sexuální a morální identity je neuvěřitelně otravné 3) scény zabíjení včetně zmíněné bitky nestojí za nic. Manciniho posedlost parodováním, parafrázováním a citováním (Chuckyho série, jiných filmů a vůbec Hollywoodu), navíc způsobila, že v jeho filmu nezbylo moc místa pro svébytný příběh a ten co tam je, si s logikou děje moc hlavu neláme (jak Chucky třeba vystopoval toho paparazzi?). Přesto se ale musím sklonit před skvěle odvedenými loutkami a jejich hereckými výkony a oko potěší i vampózní Jennifer Tilly. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Normálně bych se u takovéhlo filmu ani nerozepisoval, prostě bych tam napral neutrální 3* a šel dál, ale tady to dopadlo trochu jinak. Za prvé musím říct, že děj je stupidní a plitký až hanba, ovšem odkazy na hororové klasiky, prvky rodinného dramatu a opravdu ujetý humor mě vážně dostaly. Tohle je přesně typ filmu, který když si pustíte v uzoufání nudném letním odpoledni, tak Vám alespoň trochu zvedne náladu, čímž se vlastně splní jediný účel tohohle projektu. Chuckyho sémě bylo vytvořeno prakticky pro zábavu a proto k němu tak musí člověk (divák) přistupovat, tedy s obrovskou nadsázkou. Když právě na toto přistoupíte, zjistíte, že se jedná o zábavný kousek, pokud ne, pošlete Chuckyho do pekel. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 83. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (ČSFD)

Reklama

Reklama