Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (177)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Jakožto absolutní neznalec (nespočetného množství) předchozích Chuckyho filmů, jsem se pustil do sledování tohoto bez jakéhokoliv očekávání. Dosti rozporuplný dojem, který ve mně vyvolal, byl způsoben hlavně jeho nevyvážeností. V ani ne snad tak špatném, jako spíše hloupém ději, se najde mnoho chytlavých míst, které jsou velmi působivou režisérovou prací. Parodické odkazy na Psycho či Osvícení pobaví stejně tak spolehlivě jako mohutné cákance krve, které dávají jasně najevo, že většina toho co se zde odehrává není myšleno vážně. Bohužel ta menšina, jenž má být opakem notně pokulhává. Castingový kolotoč, ohledně role Panny Marie a jejího vztahu s Josefem, k němuž je dosti necitlivě přiřazena paralela ve vtahu Chuckyho a Tiffany je stejně tak špatný, jako představitelka hlavní role Jeniffer Tilly, jejíž přehrávání poněkud pocuchá divákovi zdravé nervy. Ale proto, že se Chuckyho sémě zase nebere až tak vážně, dovolím si jej poněkud nadhodnotit. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Aj toto pokračovanie série sa pohybuje medzi 2 a 3*, nakoniec som sa priklonil k vyššiemu hodnoteniu aj vďaka Britney Spearsovej, pretože ako spomína najväčší filmový fanúšik spod Tatier celé to bolo skôr čierna komédia ako horor. A Glen/Glenda, to už bola taká predzvesť k tomu akým smerom sa bude filmový priemysel v neskorších rokoch uberať. ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Tak oficiálně strhávám nálepku horor a lepím černá komedie. Kdyby tvůrci až tak netlačili na pilu, tak by z toho mohla být kultovka. Chucky by měl dostat medaili, protože se mu podařilo zabít Britney Spears. "Oops, I did it again!" A taky byly parádní narážky na jiné filmy - třeba The Shining. :D "You know, I can't think of a thing to say. Fuck it!" Takže docela vyvedené, ale trpí to jistými neduhy, kvůli kterým si to vyšší hodnocení nezaslouží. Řekl bych, že se jedná o ideální film na podkres nějakého alkoholického večírku. :) ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Posledný diel z Chuckyho, čo mi z nejakého dôvodu stále unikal. Možno z dobrého dôvodu. Nie som si istý, či odceňujem takýto čiernohumorný prístup, kde síce je aj gore, niektoré trestuhodne CGI, ale utopené v hláškach, narážkach, vtípkoch a cynickom humore. Chucky vyzerá dobre, odsýpa to, je to dobre nakrútené, ale oveľa milší je mi prístup konzervatívnych prvých troch dielov, alebo čiastočná vážnosť dielov ďalších. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ideální výplach. Dlouho jsem se podvědomě na tuhle sérii chystala, už v době Chuckyho nevěsty jsem četla aktuální články z natáčení v Horror magazínu, ale po seznámení se s kauzou vraždy Jamese Bulgera, jsem sérii zavrhla. Na druhou stranu, jestli se s příchodem Jennifer Tilly stala z Chuckyho jen hororová komedie, můžu ty poslední dva filmy akceptovat. Jako žánrová změna je to velice příjemné, najmë pro rozklíčování různých odkazů, vtipy mají dobré načasování a Jenn Tilly je jednoduše výborná (hraje doslova sama sebe). ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 83. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (ČSFD)
  • Jennifer Tilly chtěla kvůli roli ve filmu zhubnout, ale Don Mancini jí to zakázal, kvůli narážkám na váhu postavy kterou hrála ve scénáři. (Chatterer)
  • Jako kaskadéři byli mimo jiné využiti někteří vrcholoví rumunští sportovci. (Profík)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno