Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (177)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pokračujeme v humornom, či skôr čiernohumornom ladení Chuckyho nevesty a takýto typ humoru tejto látke sedí, predsa len ide o vraždiacu detskú bábiku. Tentokrát ide o meta film v štýle Scream 3 a nové prostredie nemusí sadnúť každému fanúšikovi, každopádne v jednotlivostiach poteší aj tento film. Osobne mi stret hollywoodskeho sveta a Chuckyho vesmíru príliš nesadol, ale skvelá Jennifer Tilly niektoré konkrétne scény vyťahujú film nad priemer. V závere som mal v tom už trochu bordel, ale ono kto je v akom tele je myslím aj tak úplne jedno, aj tak sa to buď celé vysvetlí nabudúce, alebo sa tým nikto nebude zaoberať a pôjde sa po novej dejovej koľaji. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Oproti Chuckyho neveste je tu značný pokles kvality, aj keď hnus, vražednosť a nechutný vzhľad bábik pokračuje v takom istom rozsahu. Dej je slabší a stupídnejší, ale ako tak ešte dokázal pobaviť. Herci toho veľa nenahrali, zato bábiky asi o niečo viac. Navyše sa pridala aj bábika Glen ako potomok Chuckyho a Tiffany, ktorý hral síce neviniatko, ale nakoniec všetko krásne zaklincoval. Samozrejme pokračuje čierny humor a sem tam aj nejaká tá pripečená scénka. Škoda mrzačenia skvelej série, ale verím, že ešte nejaký diel vznikne. 42% ()

Reklama

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Pátý díl není tak špatný jak tvrdí hodnocení na ČSFD, je pravdou že postrádá tu cool atmosféru dílu minulého a i co se týče režii tak je to krok dozadu, ale jinak jsem se bavil. Přijde mi totiž že větší kadence humoru v tomto díle byla přirozená, jelikož už v Bride of Chucky se situace více skláněli k černé komedii, tady to jen Don Mancini dotáhl do absurdně černo-humorného konce a já jsem rád. Spolu s vtípky se zvětšila i kadence góru, kterého je tu ze všech dílů nejvíce a potěšilo useknutí hlavy či rozpárání při večeři, skvěle ten over the top góre sednul k tónu celého filmu a větší Cameo Johna Waterse bylo skvělý. Za zmínku taky stojí výkon Jennifer Tilly, která mě ve své dvojroli skvěle bavila. Takže ve výsledku to bylo fajn a Chucky bavil jako vždy (jen mi přišlo že Dourif tu zněl trochu jinak). Takže jo, za mě fajn zábavná blbost, škoda jen že to nemá takovou tu stylovou devadesátkovou atmošku, ale tak co se dá dělat. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděla první díl Chuckyho, byla jsem ještě malý svišť. Dost jsem se ho bála. Nemohla jsem ani spát se svým oblíbeným plyšákem. No co kdyby náhodou měl v sobě taky ducha nějakýho zabijáka?? Cca po 10 letech jsem se jukla na Chuckyho sémě, strašidelný duch se vypařil a zůstala jenom zábava :o) ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Posledný diel z Chuckyho, čo mi z nejakého dôvodu stále unikal. Možno z dobrého dôvodu. Nie som si istý, či odceňujem takýto čiernohumorný prístup, kde síce je aj gore, niektoré trestuhodne CGI, ale utopené v hláškach, narážkach, vtípkoch a cynickom humore. Chucky vyzerá dobre, odsýpa to, je to dobre nakrútené, ale oveľa milší je mi prístup konzervatívnych prvých troch dielov, alebo čiastočná vážnosť dielov ďalších. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Novinář, který špehuje Chuckyho, není nikdo jiný než John Waters. (-Bomba-)
  • Natáčelo se také v Kalifornii (USA). Točilo se od 28. listopadu 2003 do 18. března 2004. (Varan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno