Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (177)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděla první díl Chuckyho, byla jsem ještě malý svišť. Dost jsem se ho bála. Nemohla jsem ani spát se svým oblíbeným plyšákem. No co kdyby náhodou měl v sobě taky ducha nějakýho zabijáka?? Cca po 10 letech jsem se jukla na Chuckyho sémě, strašidelný duch se vypařil a zůstala jenom zábava :o) ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Tak oficiálně strhávám nálepku horor a lepím černá komedie. Kdyby tvůrci až tak netlačili na pilu, tak by z toho mohla být kultovka. Chucky by měl dostat medaili, protože se mu podařilo zabít Britney Spears. "Oops, I did it again!" A taky byly parádní narážky na jiné filmy - třeba The Shining. :D "You know, I can't think of a thing to say. Fuck it!" Takže docela vyvedené, ale trpí to jistými neduhy, kvůli kterým si to vyšší hodnocení nezaslouží. Řekl bych, že se jedná o ideální film na podkres nějakého alkoholického večírku. :) ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Motory, ktoré sa naštartovali pri štvrtej časti, dlho nevydržali. Pridať k vydarenej dvojici bábik, bábiku tretiu ( potomok a ešte ku tomu schizofrenik ) nebolo to najšťastnejšie. Riešia sa tu rodinné problémy, síce humorne, ale zbytočne. Vraždy sú, až na jednu dve slabé, tým pádom film nepoteší ani gore fanúšikov. Triky však dospeli do dokonalosti, pretože tie sličné panenky sú naozaj ako živé. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Sice to byla sračka ale bavilo mě to kvůli Chuckyho hláškám. Celkově to byla celkem prdel obohacená odkazy na Glen or Glenda, Psycho, Osvícení a já nevím co ještě. Přidejte Redmana a je to v poho. Akorát Jennifer Tilly bych ňák zabil a ukřižoval protože je fakt odporná a neumí hrát a kurvila celej film. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Horor až tak ne, ale morbidní komedie ano. Chucky je zabiják, který nezná slitování s nikým a ještě u svých mordů dokáže cedit jedovaté hlášky. Nesedělo mně, jak tvůrci nevěděli pořádně rozvinout příběh. Přece jen se neblýskli s něčím, co by obnovilo zájem o vraždící panenku, která ještě nedávno naháněla hrůzu. Zparodovat vše a všechny byl sice dobrý nápad, ale stejně bych viděl raději Chuckyho v pořádně napínavém hororu než v hororové pohádce. Body za technické zpracování, pár skutečně potrefených nápadů a možná se Chucky v budoucnu vrátí pod vedením ostřejšího horrormana, než je Don Mancini. Jenže smůla. Chystaný remake bude režírovat právě on. 60% ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Prvý film spoločnosti Rogue Pictures. (FromHell)
  • Natáčelo se také v Kalifornii (USA). Točilo se od 28. listopadu 2003 do 18. března 2004. (Varan)
  • Jennifer Tilly chtěla kvůli roli ve filmu zhubnout, ale Don Mancini jí to zakázal, kvůli narážkám na váhu postavy kterou hrála ve scénáři. (Chatterer)

Reklama

Reklama