Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (176)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Docela škoda pokaženého závěru, kdy si tvůrci již evidentně nevěděli s filmem rady. Slovíčko horor bych u 5. dílu vůbec nezmiňoval. Jedná se čistokrevnou komedii. Takže tentokrát ze mě počet mrtvých nevymámíte. Protože ti jsou vedlejší, zde jde spíše o rodinné trampoty Chuckyho rodiny. V menší roli se ve filmu mihne Jason Flemyng, aby byl za pár okamžiků nemilosrdně zlikvidován. Jak jsem již zmínil závěr sráží film na 45%. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Horor až tak ne, ale morbidní komedie ano. Chucky je zabiják, který nezná slitování s nikým a ještě u svých mordů dokáže cedit jedovaté hlášky. Nesedělo mně, jak tvůrci nevěděli pořádně rozvinout příběh. Přece jen se neblýskli s něčím, co by obnovilo zájem o vraždící panenku, která ještě nedávno naháněla hrůzu. Zparodovat vše a všechny byl sice dobrý nápad, ale stejně bych viděl raději Chuckyho v pořádně napínavém hororu než v hororové pohádce. Body za technické zpracování, pár skutečně potrefených nápadů a možná se Chucky v budoucnu vrátí pod vedením ostřejšího horrormana, než je Don Mancini. Jenže smůla. Chystaný remake bude režírovat právě on. 60% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Motory, ktoré sa naštartovali pri štvrtej časti, dlho nevydržali. Pridať k vydarenej dvojici bábik, bábiku tretiu ( potomok a ešte ku tomu schizofrenik ) nebolo to najšťastnejšie. Riešia sa tu rodinné problémy, síce humorne, ale zbytočne. Vraždy sú, až na jednu dve slabé, tým pádom film nepoteší ani gore fanúšikov. Triky však dospeli do dokonalosti, pretože tie sličné panenky sú naozaj ako živé. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Ako dvanastrocny som mal velmi rad prve dve casti DETSKEJ HRY a dodnes ich povazujem za vynikajuce horory. Ked som ale videl kratky zaber z Chuckyho nevesty, v myslienkach mi prebehla otazka, kam az dokaze zajst stupidita tvorcov, aby take nieco natocili? Nejako som sa ale premohol a pozrel som si pokracovanie Chuckyho seme a vysledok 3 hviezdicky. Aj ked to bola vlastne hororova parodia s dost brutalnymi zabermi, pobavil a zasmial som sa a pochopil som, ze take nieco sa ani vazne natocit neda. Snad sa niekedy premozem aj pri Chuckyho neveste a pozriem si aj ju. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Jako horror to nefunguje ani náhodou, ovšem veselohra je to navzdory slabšímu rozjezdu (prvních cca dvacet minut jsem jen nechápavě zírala) zdařilá. Děj je sice poněkud přihlouplý, ale jelikož se nebere moc vážně, ani to nevadí. Povedly se bez trapností, což nebývá v žádném případě pravidlem, i odkazy na jiné filmy (osoby) zvláště Glen/Glenda potěšil. Btw. žádný z předchozích dílů s Chuckym jsem neviděla, ale po Seed of Chucky mám docela chuť tuto situaci změnit. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 83. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (ČSFD)

Reklama

Reklama