Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (176)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Varování České obchodní inspekce. Na trhu se objevila nebezpečná hračka prodávající se pod názvem Chuckyho sémě. Výrobní šarže: Pravá ruka 2004/001, země původu: Čína. Nenechte se zmást nápisem Made in Japan! Jedná se o žluto bílou tekutou hmotu vyšší viskozity, která nejen pro svůj vysoký obsah ftalátů může po čase způsobit uživateli neodkladné nutkání vraždit.. Natural Born Killer Dolls jsou zpět! S pekelnou dávkou černého humoru, tucty odkazů na jiné filmy od Bláznivé střely až po Osvícení a vnadnou J.Tilly, která by na svůj ultrazvukový hlas měla dostat zbrojní pas. Všechno naštěstí stačí skončit dřív, než to začne nudit, ale bylo to jen o ochlupení Glena, či chcete-li, Glendy.. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Docela škoda pokaženého závěru, kdy si tvůrci již evidentně nevěděli s filmem rady. Slovíčko horor bych u 5. dílu vůbec nezmiňoval. Jedná se čistokrevnou komedii. Takže tentokrát ze mě počet mrtvých nevymámíte. Protože ti jsou vedlejší, zde jde spíše o rodinné trampoty Chuckyho rodiny. V menší roli se ve filmu mihne Jason Flemyng, aby byl za pár okamžiků nemilosrdně zlikvidován. Jak jsem již zmínil závěr sráží film na 45%. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Sice to byla sračka ale bavilo mě to kvůli Chuckyho hláškám. Celkově to byla celkem prdel obohacená odkazy na Glen or Glenda, Psycho, Osvícení a já nevím co ještě. Přidejte Redmana a je to v poho. Akorát Jennifer Tilly bych ňák zabil a ukřižoval protože je fakt odporná a neumí hrát a kurvila celej film. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Aj toto pokračovanie série sa pohybuje medzi 2 a 3*, nakoniec som sa priklonil k vyššiemu hodnoteniu aj vďaka Britney Spearsovej, pretože ako spomína najväčší filmový fanúšik spod Tatier celé to bolo skôr čierna komédia ako horor. A Glen/Glenda, to už bola taká predzvesť k tomu akým smerom sa bude filmový priemysel v neskorších rokoch uberať. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Tak oficiálně strhávám nálepku horor a lepím černá komedie. Kdyby tvůrci až tak netlačili na pilu, tak by z toho mohla být kultovka. Chucky by měl dostat medaili, protože se mu podařilo zabít Britney Spears. "Oops, I did it again!" A taky byly parádní narážky na jiné filmy - třeba The Shining. :D "You know, I can't think of a thing to say. Fuck it!" Takže docela vyvedené, ale trpí to jistými neduhy, kvůli kterým si to vyšší hodnocení nezaslouží. Řekl bych, že se jedná o ideální film na podkres nějakého alkoholického večírku. :) ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 83. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Novinář, který špehuje Chuckyho, není nikdo jiný než John Waters. (-Bomba-)
  • Natáčelo se také v Kalifornii (USA). Točilo se od 28. listopadu 2003 do 18. března 2004. (Varan)

Reklama

Reklama