Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (177)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Motory, ktoré sa naštartovali pri štvrtej časti, dlho nevydržali. Pridať k vydarenej dvojici bábik, bábiku tretiu ( potomok a ešte ku tomu schizofrenik ) nebolo to najšťastnejšie. Riešia sa tu rodinné problémy, síce humorne, ale zbytočne. Vraždy sú, až na jednu dve slabé, tým pádom film nepoteší ani gore fanúšikov. Triky však dospeli do dokonalosti, pretože tie sličné panenky sú naozaj ako živé. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Varování České obchodní inspekce. Na trhu se objevila nebezpečná hračka prodávající se pod názvem Chuckyho sémě. Výrobní šarže: Pravá ruka 2004/001, země původu: Čína. Nenechte se zmást nápisem Made in Japan! Jedná se o žluto bílou tekutou hmotu vyšší viskozity, která nejen pro svůj vysoký obsah ftalátů může po čase způsobit uživateli neodkladné nutkání vraždit.. Natural Born Killer Dolls jsou zpět! S pekelnou dávkou černého humoru, tucty odkazů na jiné filmy od Bláznivé střely až po Osvícení a vnadnou J.Tilly, která by na svůj ultrazvukový hlas měla dostat zbrojní pas. Všechno naštěstí stačí skončit dřív, než to začne nudit, ale bylo to jen o ochlupení Glena, či chcete-li, Glendy.. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pokračujeme v humornom, či skôr čiernohumornom ladení Chuckyho nevesty a takýto typ humoru tejto látke sedí, predsa len ide o vraždiacu detskú bábiku. Tentokrát ide o meta film v štýle Scream 3 a nové prostredie nemusí sadnúť každému fanúšikovi, každopádne v jednotlivostiach poteší aj tento film. Osobne mi stret hollywoodskeho sveta a Chuckyho vesmíru príliš nesadol, ale skvelá Jennifer Tilly niektoré konkrétne scény vyťahujú film nad priemer. V závere som mal v tom už trochu bordel, ale ono kto je v akom tele je myslím aj tak úplne jedno, aj tak sa to buď celé vysvetlí nabudúce, alebo sa tým nikto nebude zaoberať a pôjde sa po novej dejovej koľaji. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

,,copak nevíš jak ti to může rozesrat hlavu?!" Chucky je o hodně vtipnější než v předchozím díle Bride of Chucky ale to je asi tak vše Tillyová jak je tlustá ,,a to ani není tehotná" vubec nezaujme ničím spíš se zaměřuje na to jak neumí vubec hrát a syn Chuckyho mohl mít taky mnohem lepší xicht a ty efekty, pohyby panenek.. amaterský filmečky s legem na YT vypadají líp.. ale to je asi vše co bych vyčetl jinak pár postav docela nadchne jako třeba Redman a pěkná Hannah Spearritt. ,,Bůh žehnej trpaslíkům" ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Normálně bych se u takovéhlo filmu ani nerozepisoval, prostě bych tam napral neutrální 3* a šel dál, ale tady to dopadlo trochu jinak. Za prvé musím říct, že děj je stupidní a plitký až hanba, ovšem odkazy na hororové klasiky, prvky rodinného dramatu a opravdu ujetý humor mě vážně dostaly. Tohle je přesně typ filmu, který když si pustíte v uzoufání nudném letním odpoledni, tak Vám alespoň trochu zvedne náladu, čímž se vlastně splní jediný účel tohohle projektu. Chuckyho sémě bylo vytvořeno prakticky pro zábavu a proto k němu tak musí člověk (divák) přistupovat, tedy s obrovskou nadsázkou. Když právě na toto přistoupíte, zjistíte, že se jedná o zábavný kousek, pokud ne, pošlete Chuckyho do pekel. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Novinář, který špehuje Chuckyho, není nikdo jiný než John Waters. (-Bomba-)
  • Scéna, kdy se Chucky v nemocnici prosekává dveřmi, je odkazem na thriller Osvícení (1980). (ČSFD)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 83. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Paldiny)

Reklama

Reklama