Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za sedmero horami, hluboko v začarovaném lese, žije 7 trpaslíků. Tentokrát ale nejde o malé mužíčky se špičatými čapkami, nýbrž o dospělé muže, kteří se důsledně straní všech žen. Když však do jejich životů vstoupí Sněhurka, která je na útěku před ďábelskou Královnou, jsou ztraceni. Královna u nich Sněhurku najde a unese. Trpaslíci se musí vydat na záchrannou misi dříve, než bude pozdě. Sedm trpaslíků, v komedii plné nečekaných zvratů a velmi lechtivého humoru, jak jste je ještě nikdy neviděli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Bláznivá německá parodie na klasické pohádky. Je to krásně natočené a vizuálně nádherné, ale herci přehrávají a pitvoří se. Občas se najde velice vtipná parodická narážka (převážně Pán Prstenů) ale ostatní vtipy jsou až klasicky německé, což znamená že rozhodně ne vtipné. Ale koukat se na to dá velice příjemně, film neuráží, zabaví a uteče! ()

jeany23 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo něco...milovníci intelektuálního humoru z tohoto filmu asi dostali osypky už po pěti minutách, ale nechť - mně se tahle ztřeštěná bláznivina líbila velice. Pěkné výtvarné zpracování, spousta vtípků a perfektní hlášky jsou super, stačí vypnout u toho mozek a jen se bavit. Ani minutu jsem se nenudila, některé scény mi pošimraly bránici - myslivec, jehož trofeje tvoří větve, a jeho brutální psisko které chytí všechno (i vzteklinu), šašek hulící cigára, ondulace jako forma trestu, trubači (obzvlášť ten s keyboardem), černoch....a ty avizované ztopořené čepičky, jasně :-) ()

Reklama

Zevon 

všechny recenze uživatele

Není třeba číst přebal ani recenze. Po páru záběrech je jasné, že tohle je typické Německo se vším tím svým nevkusem, kýčem, násilným humorem, vynucovaným smíchem a mlácením do stolu. Parodie, jenž postupně vyčpěla a vyšuměla do ztracena v hloupých hláškách, pohlavkování a neúnosně natahovaném námětu, na němž není nic, ale naprosto nic zajímavého. Ta jedna hvězdička je za to, že tento nepodařený žert a pokus se nedá shlédnout najednou a tudíž vystačí na několik večerů, čímžto se ušetří na půjčovném za jiný film. Je dost možné, že kdybych před koukáním požil nějaké to pivko, případně vylepšené dobrým zahušťovadlem, dal bych film celý a možná bych se dostal s těmi trpaslíky ve vyšisovaných sudeťáckých rajtkách na stejnou loď. ()

PaTa.Freya 

všechny recenze uživatele

Klasická komedie u které se člověk bude válet smíchy. Povedlo se jim tak dobře vybrat herce, že lepší už to snad ani nemohlo být. Moc nemusím filmy s dabingem, ale tady ten český sedí jak pr*el na hrnec. Dělá z toho ještě větší komedii než je v originále. Navrch opravdová Sněhurka jako Cosma Shiva Hagen se jen tak neokouká :) ()

Frederika

všechny recenze uživatele

U tohoto snímku skutečně nevím, jakou stranou stupnice hodnotit - odpad nebo geniální výtvor? Každopádně je to parodická komedie, jejíž scénář psal někdo na drogách a která stojí za shlédnutí. Mučení trvalou nebo dvoumetrového trpaslíka, který řeší problémy se ženskými jen tak někde neuvidíte. Herecké výkony za moc nestojí, kostýmy kupodivu zase tak špatné nejsou, a u titulků vám dojde, že jedivný národ, který tohle mohl stvořit, jsou skutečně jen Němci. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Zlou královnu si zahrála německá zpěvačka Nina Hagen, jež je matkou představitelky Sněhurky Cosmy Shivy Hagen. (Kolins)
  • Ve scéně, kdy hajný přivolává svého ohaře, následuje záběr zachycující psa, jak proklouzává mezi dveřmi. V další scéně jsou pak dveře otevřené dokořán. (StrYke)

Reklama

Reklama