Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 343 h 53 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(476)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (314)

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Pre mňa najlepší seriál na svete. Rozhodne lepšie ako všetky CSI. NCIS nie je len o vyšetrovaní, ale taktiež sa venuje aj rozvíjaniu hlavných postáv a ich osobnému životu. Je obdivuhodné čo dokázali spraviť so seriálom aj s menším rozpočtom, ktorý sa prepracoval v Amerike k najsledovanejšiemu seríálu svojho žánru. Postava Anthonyho DiNozza (či Gibbsa) je pre mňa TOP seriálovej tvorby. ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Po škole hneď ako som došiel domov som zapol TV a práve tento seriál tam pravidelne chodieval. Ako výplň medzi nudným čakaním na obed som si skrátil tú dlhú chvíľu tým, že ho budem sledovať. Zábava to zrovna nebola, no ako som už spomínal, keď sa nudíte pozriete si hocičo. Takže, kvôli vyplní medzi čakaním na "lepšie" dávam priemerné hodnotenie...65% ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Sledovať NCIS je pre mňa ako trest, humor ide pomimo mňa, dialógy tiež, pseudohrdinstvo a pseudoakcia tiež. Niekedy mám pocit, že je to stále o tom istom. Mám dosť týchto nesympatických, drsných, naivných, stále sa na niečo hrajúcich, kriminalistických seriálov. Kvalitou u mňa veľmi nízko, nemám rád vnucovaný amerikanizmus. Tento seriál teda tiež nie. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál nemám rád. Je jen další z mnoha a není na něm nic výjimečného, až na to, že tam běhá jedna extravagantní osoba. Neustále vkládané hlášky mi navozuj pocit, že si scénárista sepsal seznam hlášek (většinou spíš vzpomínal, než vymýšlel nové) a ty poslepoval včerejším dílem komisaře Rexe... Všechny postavy sou neuvěřitelně černobílé a vždycky je jasný předem, jak se zachovají. Šablonovitost je tu až nesnesitelná. ()

sirien 

všechny recenze uživatele

+1*. Nevim proč, nejspíš kvůli postavám, ale když zaregistruju, že tohle běží v televizi, tak se narozdíl od všech jinejch "kriminálek" většinou du i dívat. A bavim se. Bez ohledu na sérii, bez ohledu na to, že sleduju jen náhodné díly (je vidět, že ty postavy tam mají nějaký vývoj atp., netuším, jak moc velkou roli to hraje a jak moc by byl dojem lepší, kdybych to koukal vcelku a popořadě). ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (539)

  • Timothy McGee (Sean Murray) se měl původně objevit jen v jedné epizodě, ale nakonec se z něj stala stálá postava. (Katka189)
  • Mark Harmon (Gibbs) byl v roce 2015 nejlépe placeným seriálovým detektivem. Za jednu epizodu pobíral 525 tisíc amerických dolarů. (SNCIS)

Související novinky

Zemřela herečka Gena Rowlands

Zemřela herečka Gena Rowlands

15.08.2024

Ve věku čtyřiadevadesáti let odešla obdivovaná americká herečka oceněná čestnou Cenou Akademie a dvěma Zlatými glóby, Gena Rowlands. Zemřela ve středu 14. srpna ve svém domě v Indian Wells v… (více)

Reklama

Reklama