Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 343 h 53 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(476)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (313)

pugs 

všechny recenze uživatele

Môj druhý najobľúbenejší hraný seriál. Tvorcovia pochopili, že JAG je hovadina na n-tú, a premysleli ďaľší seriál z námornického prostredia. A ukončenie seriálu, vôbec nebolo na škodu, ale hlavne to prospelo. Nový tým, a hláškovací Gibbs sú najlepšie zážitky zo seriálov, aké som mal - a mám. Postavy sú takisto pekne vypracované a zamilujete si Abby! Znova moja osvedčená charakteristika:-) Gibbs - Šéf týmu. Za každú cenu drsný a vždy úspešný. Charakteristické sú hlavne jeho "zaucho". Anthony Dinozzo - Odviazaný pohoďák hláškujúci na všetky smery. Cassanova vo svojej práci. Jedna z najobľúbenejších postáv. Kate - ***SpoileR*** Odvážna agentka Gibbsovho týmu. V druhej séríí nečakane zomrela, a dlho ešte v seriáli chýbala, kým ju nenahradila rovnako skvelá Ziva. ***Koniec spoilerU***. McGee - Počítačový expert. Neodmysliteľná súčasť týmu od druhej série. Ďaľšia z postáv, ktorú si zamilujete. Snaží sa dostať do popredia tým, že píše knihu. Tony si z neho pravdaže z toho robí zábavu:-) Ziva - Agentka, ktorá nemá zľutovanie. Vycvičený zabijak. Do NCIS sa dostala do popredia, keď jej nevlastný brat Ari (spoiler) zabil Kate (/spoiler). Abby - Moja najobľúbenejšia postava úplne! Počítačový technik a laboratórna krysa, ktorá vyznáva gotiku. Príjemná postava, ktorá vzbudzuje v McGeem rešpekt:-) To bude hádam do tochto komentáru všetko, takže je to všetko, čo napíšem. Ku koncu už len 10/10 . ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Jsem si celkem jistá, že pokud bych pracovala pro Námořní, vyšetřovací službu, určitě bych na tomto seriálu našla spoustu chyb a nepřesností. Jenže pro ni nepracuji a tak hodnotím celkem vysoce. Seriálové díly NCIS mají spád, mají svůj humor a mají také příjemný a akční obsah. Jeden z mála seriálů, které mě baví. ()

Reklama

bacon 

všechny recenze uživatele

Konečne ďalší seriál, ktorý sa dá pozerať opakovane do nekonečna. Kriminálky typu CSI ma rýchlo omrzeli, aj keď je kriminalistika moje veľké hobby. Gibsova intuícia a dokonale zohratý team je zárukou vyriešenia každého prípadu. Tvorcovia sa krásne vyhrali s každou postavou a dali jej tie správne povahové črty a tiež sa postavy vyvíjali časť od časti. A aby som nezabudol na moju platonickú lásku ABBIE, to je kapitola sama o sebe. Asi jediný seriál kde vedkyňa nebola poňatá konvenčne a zaškatulkovaná ako kockáč. Pauline to zahrala excelentne. Abbie a jej major spektrometer, hahaha. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Jethro Gibbs, ten to vede na celé čářě. Ale jinak ostatní téměř nezaostávají. Lidi, hlášky, gothic metal v laborce a pohlavkování jsou hlavní silou tohohle seriálu z vojenského prostředí. Mám ho rád. Oblíbené postavy (sestupně): Gibbs, Aby, Ducky, Tonny, Kate, McGee, Ziva, Pulmer... vlastně všichni. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Bratříček bruckheimerovských CSI je opravdu jedinečným seriálem, který si mně získal prvním dílem. Prvních pár dílu jsem v televizi neviděl kvůli tomu, že jsem slyšel, že přichází nový JAG, takže jsem zaklapnul uši a neslyšel. Ovšem s JAG to nemá vůbec nic společného, kromě producenta. Mark Harmon je dokonalým Gibbsem, tak tvrdého, ale na druhou stranu skvělého člověka (postavu) neviděl. Celý tým se dokonale doplňuje, ať už konzervativní Kate, nebo proutníkem DiNozzem. Třetí serii se změnil trošku dabing, což je škoda, ale zvykl jsem si a přišla Cote De Pablo, ze začátku jsem ji nemohl vystát, ale dneska bych to bez ní nevydržel, je o dost jiná než Kate, snad i lepší. Nevím, tohle nemám právo hodnotit, ale rozhodně to serialu neubralo, naopak, posunulo spíš jiným směrem. Dávám plný počet také proto, že veškeré díly nepostrádaji akci, dynamiku, skvělé hlášky a logiku. Rozhodně jeden z nejlepších krimi seriálů za poslední léta. Jen mám jednu výhradu, časem se Gibbs trochu omrzí svým jednotvárným chováním. U mně se to projevilo někdy v půlce třetí serie. ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (530)

  • V rámci přípravy na svou roli Sean Murray (Timothy McGee) navštěvoval centrum policejních složek v Georgii, kde absolvoval kurzy řízení a střelby ze zbraně. (Wajinek)

Související novinky

Reklama

Reklama