Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 343 h 53 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(476)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (313)

Jano... 

všechny recenze uživatele

Pomerne tuctová kriminálka, no postavy prirastú k srdcu (mne sú skoro ako rodina) a miestami aj s výbornou atmosférou. Rozumiem, že tieto vysoko seriálové parametre sa objavia v oceniteľnej miere až po zhliadnutí nezanedbateľného množstva obsahu, a teda vyžadujú istú investíciu, ale keď ten moment príde, stojí za to. (A možno len život maľuje pekné tváre na škaredé dni, a rovnaké city by som choval aj ku Šeherezáde, byť to ona, kto na mňa upiera svoje ľadovomodré oči z obrazovky a trúsi hlášky mojim smerom tak, aby som sa cítil, že patrím - ktohovie..) ()

Ichabod

všechny recenze uživatele

Určitě lepší jak JAG, na kterém jsem ulétával jako HODNĚ mladý. Sympatičtí herci jako Sasha Alexander z Dawson´s creek nebo Lauren Holly s Mark Harmonem z Chicago hope a ti ostatní méně znamí herci si pochvalu zaslouží. Sice už je těch krimi seriálů opravdu moc, ale v době kdy je CSI k smíchu už asi naprosto všem je NCIS určitě lepší volbou. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Říkala jsem si, že zo bude zase jeden z mnoha amerických kriminálních seriálů, kterými nás tak neúnavně zásobuje televize Nova. Později jsem na seriál změnila názor a to dost radikálně. Začal mě bavit. Pokud to jde, tak se snažím nevynechat jediný díl. Vyšetřovací tým, který vede Gibbs je tak nesourodý, že se až divím, jak je možné, že jim to skvěle funguje. Ale ono jim to funguje. Všichni tam mají své nezastupitelné místo a a všichni se doplňují. JAG byl jiná kategorie. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Mark Harmon v čele vyšetřovacího týmu řeší zločiny námořnictva. Kriminálek je jak hub po dešti a upoutat diváka je těžké. Nesleduji pravidelně, ale mám za sebou už dost dílů. Námořní vyšetřovací služba patří mezi lákavější seriál. / Viděné epizody cca *30.dílů / ( Hodnocení: 7/10 ) ()

kubyno 

všechny recenze uživatele

Oproti CSI je tu mnohem lepší vyšetřování a zápletky - žádný nereálný a haluzový styl a žádné nekonečné natahování stejnými případy. Je to pro mě velice příjemná oddechovka, u které se nenudím, a zároveň je vtipná (např. by se dala napsat kniha o Tonyho jménech pro McGeeho...). Jinak poslední série (cca 8. -9. serie) se mi zamlouvají čím dál víc, je to opravdu pohodová podívaná. ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (533)

  • Otec Gibbse (Mark Harmon), Jackson Gibbs (Ralph Waite), byl pilotem amerických sil. Otec Marka Harmona byl ve skutečnosti také pilotem amerických sil. (Karlosik_4)
  • Timothy McGee (Sean Murray) se měl původně objevit jen v jedné epizodě, ale nakonec se z něj stala stálá postava. (Katka189)

Související novinky

Reklama

Reklama