Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

GOGO3000 

všechny recenze uživatele

Zařazení tohoto snímku bych přirovnal spíš k psycho-thrilleru až hororu, než jen k thrilleru. Když si představíte, že vás zavřou s dalšími devíti cizími lidmi do baráku, ze kterého může odejít jen jeden, tak nervičky trochu potečou. Herecké výkony nejsou nijak zvlášť oslňující, ale ani podprůměrné. Prostě ten průměr. ()

marco.uk 

všechny recenze uživatele

Mam statnicu z psychologie a preto viem, ze to bolo velmi velmi prehnane, aby ludia v uzavretom priestore uz na druhy den tak panikovali, plakali a neviem co a aby sa zacali treti den zabijat...Bolo jasne predvidatelne poradie,ako budu zomierat. Dej bol nudny, scenar na urovni filmu o praveku a vsetci herci a ich postavy mi boli vrcholne nesympaticki, samozrejme az na moju favoritku, bozsku Kelly Brook. Na jej zadok v tesnych dzinach sa da pozerat aj v takomto filme...Za prekvapenie na zaver a za Kelly...1+1=2 ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Přesně toto je názorný příklad, kdy od sebe uživatelé csfd opisují (a filmu vyčítají neoriginalitu). Kdo si alespoň trochu potrpí na psychologické horrory a thrillery, musí se mu tento film líbit. Je třeba si položit několik otázek. Např. za jak dlouho člověk v takovémto prostředí ze sebe shodí morální zábrany a stane se z něj zvíře. Kdy si uvědomí, že druhá "náhodná" smrt přišla krátce po té první "náhodné" a krátce po ní přijde "třetí" náhodná. Toto je pravá reality show, po které volám od jejího zavedení v komerčních televizích. Jen kamery a žádný kontakt s pokusnými lidmi. Pak by se vidělo i ve vile Vyvolených nebo Big Brothera, jací lidé vlastně ve svém nejhlubším nitru jsou, když musí řešit extrémně zátěžovou situaci. Chápu, že někteří diváci tyto aspekty neřeší a řešit nechtějí. Já mám psychologické filmy rád a už se těším na někdy možné druhé kolo, které bych ale nesměroval cestou Saw, nýbrž ještě více psychologickým způsobem. Kdo by se na to potom ale díval, když podle celkového hodnocení tohoto filmu jsou většina diváků ignoranti? ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Dost nepovedenej mix Zámku hrůzy a Kostky. 9 lidí v uzavřeným prostoru (mezi nimi např. vylízaná party blbka, rasisticko-sexistickej raper, pozitivní a "já mám nejvíc právo tady rozhodovat a určovat" policajt a nudnej kněz, jehož modlitby a prupovídky mi lezly na nervy), 5 melounů a hra o to, kdo přežije. Nuda, nuda, nuda. Už v prvních 10-15 minutách je jasné, kdo to vyhraje, dlouho se nic neděje, pak se zase všechno stane strašně rychle (o neoriginálnosti nebo nějaké byť špetce zajímavosti, hloubky, atmosféře ani nemluvím). Jediný, co mě na tom filmu bavilo, bylo posledních tak 20 vteřin, jenže kvůli nim na celej film koukat nestojí, naneštěstí to zjistíte až když to dokoukáte celý.... ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Klasický thriller, ve kterém se parta zdánlivě cizích lidí ocitne na neznámém místě a postupně jeden po druhém umírají. Samozřejmě, že vítězi je přislíbena výhra. Tomuto snímku hraje pro hlavně Dennis Hooper, který je typickým klaďasem a celkem vkusně zařízený interiér domu, ve kterém se děj odehrává. Velmi průměrný film. Doporučila bych tak na všední odpoledne, když nebudete mít nic lepšího na práci. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)

Reklama

Reklama