Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Bol som pripravený na tupú a neoriginálnu kópiu filmu Saw apod., ale zase prinajmenšom to až tak zlé nebolo. Áno, film je značne neoriginálny, a namiesto dobrého scenára tu najčastejšie natrafíte na klišé, ale... Je tu predsa jedno ale, a to, že film cez to všetko až tak nenudí, teda aspoň mňa nenudil. Absencia napätia a hereckých výkonov však zamrzí, ale do toho už nejdem rýpať, lebo to by som filmu musel stiahnuť ešte hviezdičku. Takto zostanem pri "otrepanej, ale pozerateľnej váriácii na známejšie a kvalitatívne neporovnateľne lepšie tituly." ()

GOGO3000 

všechny recenze uživatele

Zařazení tohoto snímku bych přirovnal spíš k psycho-thrilleru až hororu, než jen k thrilleru. Když si představíte, že vás zavřou s dalšími devíti cizími lidmi do baráku, ze kterého může odejít jen jeden, tak nervičky trochu potečou. Herecké výkony nejsou nijak zvlášť oslňující, ale ani podprůměrné. Prostě ten průměr. ()

Reklama

SphereF 

všechny recenze uživatele

Totální kravina s otřesným scénářem! Tak tupá scéna jako je ta, kde začne hrát hudba a všichni si udělají párty a trochu zapaří...nevěřil jsem, že ta hudba vychází z filmu, myslel jsem, že se mi zapnul winamp. Jak tady čtu tak vás překvapil skvělý konec. Mě tedy absolutně ne. !SPOILER(ikdyž je to asi zbytečné vůbec psát)! Nechápu jak je to možné, když ten maník začal skákat radostí jak vyhrál věděl jsem, že se něco stane a bude druhý level a to ještě nebyl uplně konec!SPOILER! Jedna hvězda za to, že jsem viděl opravdu větší braky než je tohle. Není nad filmy hodnocené odpad, ale člověk se u nich aspon zasměje zlatý Reptilicant! ()

marco.uk 

všechny recenze uživatele

Mam statnicu z psychologie a preto viem, ze to bolo velmi velmi prehnane, aby ludia v uzavretom priestore uz na druhy den tak panikovali, plakali a neviem co a aby sa zacali treti den zabijat...Bolo jasne predvidatelne poradie,ako budu zomierat. Dej bol nudny, scenar na urovni filmu o praveku a vsetci herci a ich postavy mi boli vrcholne nesympaticki, samozrejme az na moju favoritku, bozsku Kelly Brook. Na jej zadok v tesnych dzinach sa da pozerat aj v takomto filme...Za prekvapenie na zaver a za Kelly...1+1=2 ()

honz 

všechny recenze uživatele

Po úspěchu Kostky a Saw další dílko se stejným námětem. Ale zdaleka ne tak dobré. Už jenom ten začátek, jak bleskurychle a téměř bez protestů a větších pochybností se všichni zúčastnění smíří se svou rolí v "boji o přežití". Potom už jen lehce předpokládatelná vyvražďovačka, vlastně po celou dobu nic, s čím by divák nepočítal. Překvápkem byl až samotný konec - ten celý film de facto zachránil, aby nešlo jen o nezdařenou vykrádačku úspěšných předchůdců. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)
  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)

Reklama

Reklama