Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

Vxxx odpad!

všechny recenze uživatele

Já chci těch 5 milionů dolarů za to, že jsem to dokoukala!!! Ale tak vážně, já si dvakrát rozmyslím, než hodnotím jako"odpad!", ale tohle se jinak nedá. Žádná sympatická postava, tím pádem žádný favorit. Hudba otřesná. (Ale fakt, nejdřív tam poslouchají hiphop, pak tam zní ztřeštěný rock a nakonec opera, která má jako vytvořit nějakou kulisu?!) Naprosto nic... (BTW: Oni se pokoušejí prostřílet beton, ale nikoho nenapadne zjistit, kam vede ten výtah, kterým jim chodí jídlo...?! ODPAD! ()

piglit 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jde o vykrádačku, kde není nic originálního. Pokud by členové skupiny chtěli, tak s nářadím, které bylo k dispozici, by jim ta zeď místo oken trvala tak 4 hodiny, případně kterýkoliv vnější bod budovy jeden, max dva dny. Co je potřeba vyzdvihnout, je to, že scénář nepodlehl zažranému multikulturalismu a první tři mrtvoly má na starosti poměrně primitivní černošský mladík, což by patrně proběhlo i v reálu. Další ocenění zaslouží slušné výkony herců a závěrečný twist, takže nakonec žádné zklamání... ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

Opravdu slabý odvar povedenějších filmů na toto téma. herci jsou beze zbytku příšerní, celý film se vleče a dialogy jsou debilnější než si dovedete představit. Jak ale píší mnozí další, konec je tak jednoduchý a originální, že mě zaráží, že doteď nenapadl už desítky dalších (i když podobné pointy tu samozřejmě byly). Na jedno podívání a ten chechot na konci to stálo. ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

No, žádná špička to teda není, ale když máte chřipku tak vám je vše jedno a zvládnete i filmy, které byste nikdy neokusily. Film má několik průšvihů jedním z nich je bezesporu špatný scénář, otřelý a neoriginální. Sakra proč se vždy musí natočit dobrý film a pak minimálně 5 špatných kopií. Vždyť toto téma už tu bylo a daleko lépe natočené (Battle Royale, Kostka) a každý z oněch filmů měl pokračování tak proč točit pořád to samé? Celý děj je vlastně špatná kopie svých daleko lepších předchůdců , a proto měl-li film být v něčem neotřelý zvolil alespoň trošinku originální konec , který jako jediný chválím. Jinak ale děj je přímočarý a již od začátku jsem věděl kdo zemře první a kdo zůstane, postavy jsou špatně zahrané a jedna hvězda (Hopper) film prostě nedělá a navíc se nechal strhnout ostatními herci a hraje stejně špatně. Nejvíc mě ale rozčilovala postava statečného poldy a jeho přiblblý dialogy : " Já ho uznal zločincem" stejně jako nesmírně debilní žvanění o ničem v podání Dennise Hoppera. O zpomalených záběrech ani nemluvím, ty vyplnili snad půlku filmu, bez nich by film trval s bídou 60 minut. Dabing byl otřesnej hlavně ta feťanda a polda to produkci fakt nevyšlo. Filmu chybí alespoň náznak napětí a jistě uznáte, že vymyslet si magora který má úchylku ve rtěnce je hodně slabý a laciný. Být v pohodě dávám 1 hvězda, ale že jsem nastydlej a líbil se mi konec tak jednu hvězdu přidám. Ale nečekejte opravdu zázraky, film je špatný! ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Jak vidím, tak mám trochu jiný názor než ostatní, ale co... Osobně se mi tento Thriller líbil, ale tak průměrně.... Dá se říct, že se děj, příběh filmu... Nějak jsem si nedokázal představit, jak to bude probíhat.. Ten průběh mě ale zklamal... Nevím jaké záhady jsem čekal od 9 lidí v baráku, ale doufal jsem, že ten "deathmatch" bude aspoň trochu napínavější, trochu víc drama, víc thrilleru a okořenit to trochu akcí... Což se nestalo.... Škoda... Nicméně hvězdičku navíc za ten konec... ^_^ ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)

Reklama

Reklama