Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další lákadlo z mysli Mela Brookse. Tentokráte si dělá srandu z mýtu o Draculovi. Normální, bohatí angličané jsou napadáni Draculou a doktor Van Helsing je musí chránit. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen jako bývalý král parodie po tomto snímku začal jít cestou stupidních filmů, které si hrají na chytrou a promyšlenou zábavu. Mel Brooks stále jako celý život mě nudí a stěží mě ještě něčím překvapí. Parodie na Drákulu je to příjemná, ale nedá se říci, že zcela podařená, protože pár vtipných okamžiků nezachrání vše a tak vyhrává moje slabost pro Nielsena, krásné dámy v korzetových šatech a urrrrgentní nadhled. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

čudujem sa ľuďom ktorí považujú humor mala brooksa za vtipný. možno že sú jeho staršie komédie dobré, ale to sa určite nedá povedať o drákulovinách. film (nie komédia) je dosť nevtipný a nudný (poriadne som sa zasmial asi iba raz či dva razy), dá sa povedať že až trápny. riadne sklamanie (no aspoň že sa dá pozerať na herečky:)). ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsem ohromen, Van Helsingu. Vy znáte naši staromoldavštinu?" Tak v té trochu tápu a stejně tak mi není úplně jasné, proč tato parodie není vtipná. Patrně to bude má vina, neboť jsem nikdy pořádně nenastudoval životopis pravého Draculy, takže když falešný Dracula paroduje skutečného Draculu, tak mi určitě unikají nějaké souvislosti. Anebo je to jenom debilní film, k čemuž se samozřejmě přikláním, aby nebyla odhalena mezera v mém vzdělání a někdo mi do ní nevrazil dřevěný kolík. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pravda ja, že Leslie Neielsen má hromadu daleko lepších parodií než je tahle, taky je pravda, že je to docela často trapný a že některý vtipy se zrovna moc nepovedly, ale přesto se u toho dá slušně pobavit a scény s Leslie Neilsen většinou nezklamou, takže nakonec to neni úplně ztráta času, ale na jiný jeho parodie to nemá ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Povedal by som, že Leslie Nielsen hral už v mnohých lepších filmoch, ale nieje to až tak zlé v tomto prípade. Je to samozrejme ďalšia paródia ale tentokrát dosť odlišná a to sa mi na tom páči. Je "strašidelná" respektíve z takého prostredia. Jedná sa o oddychový film a tak je treba ho aj brať. V niektorých chvíľach mám pocit že snáď aj uráža hereckú komiku hlavného protagonistu ale inak sa jedná skutočne len o striktne oddychovú záležitosť. Kto navyše nevidel film ktorý je parodovaný (Dracula z roku 1992) bude sa baviť ešte viac. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (5)

  • Když se Drákula (Leslie Nielsen) sklání nad postelí Lucy Westenry (Lysette Anthony), aby ji kousl, vrhá jeho postava stín směrem na okno, místo od okna, odkud svítí Měsíc. (GordonCZ)
  • Ve scéně, v níž herec Steven Weber zatlouká postavě Lucy do srdce dřevěný kolík, ho režisér Mel Brooks nevaroval, že na něj vystříkne přes 700 litrů krve, proto je jeho reakce čistě přirozená. (mi-ib)

Reklama

Reklama