Reklama

Reklama

Aienji

Trailer

Obsahy(1)

Smutně vtipný příběh o opravdové lásce dvou mladých lidí. Dívka, která trpí nejrůznějšími nemocemi a je kousek před smrtí, se zpočátku brání zamilování, ale když zjistí, že chlapec, který dobývá její srdce, ji opravdu miluje, tak prožije nejkrásnější chvíle svého života. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Podle zdejších hodnocení mám pocit, že jsem viděl trochu jiný film. Nevyléčitelně nemocná dívka žije sama se svou matkou a jednoho dne se do ní zamiluje jistý chlapec.... no, i když všichni tušíme jak to skončí, je tu jedna malá závěrečná klička a citový potenciál v sobě příběh také má. Ten je ale u mě zabit dokonale nudnou režií, která se za zvuku pohodových odrhovaček loudá k jistému konci a neobtěžuje se zavadit o nějaký zajímavější nápad, atmosféru nebo barevnější rozvedení nějakého vedlejšího motivu. Herci tomu moc nepomáhají a příliš se spoléhá na to, že téma film unese samo. A i když Korejci velmi dobře vědí, jak a kdy uhodit na tu správnou emocionální strunu, na mě to tentokrát moc nezabralo. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Klasická kórejská romantická dráma. Podľa šablóny A moment to remember vznikli desiatky podobných filmov, kde je prvá polovica plná nápadov a vtipov, aby vás potom tvorcovia vykúpali v slzách. Je to trochu vypočítavé a po piatich kórejských filmov na túto tému i veľmi predvídateľné. Buď by som sa mal klaňať tvorcom, alebo sa čudovať sám sebe, ale napriek tomu ma to zatiaľ baví sledovať a vidím, že nie som sám. Hodnotenie tohto filmu sa mi zdá trochu štedré a porovnávaniu s filmom A moment to remember by som sa vyhol, pretože na neho kvalitatívne nemá. Prvá polovica je vtipná a veľmi ma to bavilo. Potom film začína prešľapovať na mieste a nájdu sa i hluché miesta. Smutný záver beriem, ale nedojalo ma to tak, ako som si myslel. Pravdepodobne pre naťahovaný záver , kde divák už 30 minút pred koncom vie ako film skončí, kórejský fandovia skôr než si film pustia. Napriek uplakanému záveru je minimálne polovica filmu natoľko kúzelná, že dávam 4*. 80%. ()

Reklama

Legas 

všechny recenze uživatele

Při Aienji, jakožto už asi desátém korejském romantickém filmu, jsem začal mít neodbytný pocit, že aby na plátně vnikla velká, ba přímo nesmrtlená love story, musí jít někomu o život. A na základě tohoto nepopiratelného faktu se mi ...ing nezdál až tak svěžím filmem. Respektive tato variace již viděného mě už tolik neoslovila, jako třeba Maundy Thursday, můj zájem o film začal v průběhu sledování mírně opadat, ale pointa poslední půlhodiny mě zase zpět nakopla, abych začal film víc hltat a uronil nějakou tu slzu. ()

Hogun 

všechny recenze uživatele

Vážení priatelia áno. Tak toto je romantika "par excellence", ktorá vás od začiatku pohltí, a aj napriek tomu, že viete (alebo len tušíte) ako to celé dopadne, tak na konci vás to prevalcuje s maximálnou silou a v tom najmenej očakávanom okamžiku. V záplave akčných a bezduchých filmov zo zámoria pôsobí tento smutný, emóciami nabitý, ale zároveň krásny snímok ako balzám na dušu. Veď každý má nárok poznať lásku a byť šťastný... aj keď len na krátky okamžik svojho života. 10/10 ()

Bubble74 

všechny recenze uživatele

Další z řady dojemných, okouzlujících romancí, natočená v nenapodobytelném stylu, jak to dokáží jen Jihokorejci. Tentokrát ale mě mnohem více než milostný příběh ústřední dvojice upoutal nádherný vztah mezi matkou a dcerou. Byl tak vrchovatě naplněn láskou, přátelstvím, štěstím a hlavně humorem, kterým obě statečně bojovaly s nepřízní osudu. Některé scény působily svým vtipem opravdu jako osvěžující odlehčení a u mě to vytáhly na plné hodnocení. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno