Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si umírající dědeček postaví hlavu, začíná se teprve rozbíhat ta správná zábava: dědeček Bu-eon kdysi v mládí svému příteli slíbil, že jednou svoji vnučku provdá za jeho vnuka, nyní už čtyřiadvacetiletého Sang Mina, který se dámské společnosti rozhodně nevyhýbá a jehož jediným životním cílem nejspíše je neustále si Bu-eon dobírat. Po vlně protestů dojde násilně vytvořený pár k názoru, že nezbývá než k sňatku skutečně svolit. Svoje nechtěné manželství se ale takřka od začátku rozhodnou před okolím pečlivě tajit. Aby ne: Bu-eon je totiž pouze patnáct let. (kiddo)

(více)

Recenze (78)

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Čo ma teší najviac, sú mladí herci, ktorí nemajú pred kamerou vôbec žiadne zábrany, a očividne sa počas natáčania výborne bavili, čo dokazujú aj nepodarené zábery pri záverečných titulkoch. Hlavne enormný sympaťák Rae-won Kim tiahne svojou charismou celý film a nedovolí vám ani nachvíľu vydýchnuť. Okej. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Vydať sa v 15 -tich rokoch z nie vlastnej vôle za chlapa o 10 rokov staršieho a tajiť to pred spolužiakmi, dá zabrať. Dedo povedal , že svadba bude tak bude...Žijú v spoločnom byte, ale každý má svoje súkromie. Iba občas preletí hlavou bláznivý nápad zmocniť sa manželky (boha, veď na to mám právo!) a to mladá nevesta rieši zapichnutím ceruzky do hlavy...Kórejci dokázali x-krát prevarenú romantickú tému oživiť a vyšlo im to skvele. Majú ten dar podať známe veci z iného uhla pohľadu, aspoň pre nás Európanov, no nakoniec možno zistíme, že medzi nami až také rozdiely nie sú. 80%. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Zřejmě jsem si rozbil své růžové jihokorejské brýle, ale Eorin shinbu je v krátké době druhá sladkost z těchto luhů a hájů, která mě slušně zklamala. Rozpačitý motiv lásky mezi starším hezounem a patnáctiletým děckem mě opravdu za srdce či cokoliv jiného nechytal. Možná i proto, že Geun-young Moon byla jako dítě velmi přesvědčivá a já ještě nejsem verbal. Komediálně pak film stojí někde mezi zapomenutelnou americkou pásovou produkcí a třeskutým východoasijským smyslem pro humor. Jedna hvězda. ()

Bast 

všechny recenze uživatele

Je pravda že My Little Bride se táhne a že dynamiky má jenom pomálu, ale přesto má v sobě něco, co vám učaruje. Pro mě to byl super sladký hlavní herec, kterého mám ráda už z jiných romatických komedií a který se pro takovéto role přímo narodil... Každopádně i když se film vážně dost táhne, tak si stejně budete přát, aby nikdy neskončil... ()

Efreeti 

všechny recenze uživatele

Výborná romantický komedie...děti 2 dvou blízkých(zpřátelených) rodin musí slpnit dávný slib prarodičů, že se vezmou...syn jedné rodiny je playboy, který se otočí za každou sukní a dcerka druhé rodiny má jen 15 let a chodí na střední školu...z téhle zápletky se odvíjí hromada zábavných scén a situací. Je to taková civilnější, méně střeštěná i méně poetická "My Sassy Girl", přesto ve svém žánru spička. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama